ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΗΣ ΑΕΛ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ

Κατώτερη του αναμενόμενου η ΑΕΛ γνώρισε την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης με 3-1, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SL.

Οι Αρκάδες μπήκαν με όρεξη στο «Θ. Κολοκοτρώνης» και μόλις στο 2ο λεπτό έχασαν σπουδαία ευκαιρία με τον Ινσάλντο να μη βρίσκει στόχο από πολύ κοντά, ωστόσο δεν συνέβη το ίδιο και με τη φάση του 11ου λεπτού, όταν ο Μπέρτος γύρισε ωραία μέσα στην περιοχή και ο Μανιάς από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ γράφοντας το 1-0.

Η ΑΕΛ επιχείρησε να αντιδράσει, με τον Αθανασιάδη να λέει «όχι» στο 20’ σε προσπάθεια του Κρίζμαν, ενώ με την έναρξη της επανάληψης ο Ναζλίδης προειδοποίησε για τις προθέσεις του στο 52’, για να σκοράρει το επόμενο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, μετά από χέρι του Μπέρτου εντός περιοχής.

Η ισοφάριση έδωσε νέα ώθηση στους «βυσσινί» που επιχείρησαν την ολική ανατροπή, με τον κίπερ του Αστέρα να πραγματοποιεί την απόκρουση του αγώνα στο 67’ σε κεφαλιά του Μασούρα,ενώ στο 71’ ο Μανιάς διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του όταν με ωραία κίνηση απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο γράφοντας το 2-1.

Το τελικό 3-1 σημείωσε στο 84’ ο νεαρός Κυριακόπουλος εκθέτοντας με σουτ εκτός περιοχής το Μπόζοβιτς, με την ΑΕΛ να καταγράφει ένα δοκάρι στις καθυστερήσεις μετά από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Ναζλίδη.

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Μπέρτος, Κυριακόπουλος, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Ιγλέσιας, Τόνσο, Μουνάφο, Ισνάλντο (75′ Ντουντού), Μαντίντα (63′ Κώτσιρας), Μανιάς (82′ Γκοντό).

ΑΕΛ (Ανδρέας Λαυδαριάς): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Γουάλας, Ζίζιτς, Γκόλιας, Λαγός, Μασούρας, Μιλοσάβλιεβιτς, Αγκάνοβιτς (77′ Μλαντένοβιτς), Ναζλίδης, Κρίζμαν (82′ Λεοζίνιο).

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ