ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ

Ανακοίνωση της διοίκησης του σωματείου για την ενέργεια του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Αρτας σε βάρος του πρέδρου της Ενωσης λογιστών Λάρισας

Καταγγέλλουμε την διοίκηση του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Άρτας για την απόλυση του προέδρου του Σωματείου Λογιστών Λάρισας Παναγιωτίδη Παναγιώτη για την παράνομη, καταχρηστική και κατά παράβαση όλων των διατάξεων της εργατικής νομοθεσίας (και συνεπώς άκυρη), εκδικητική απόλυση

με προειδοποίηση του συναδέλφου Παναγιώτη Παναγιωτίδη, Προέδρου του ΔΣ της Ένωσης Λογιστών Νομού Λάρισας ,γιατί τόλμησε να διεκδικήσει δεδουλευμένες οφειλές και επιδόματα στα Δικαστήρια.

Η απόλυση αυτή πραγματοποιείται την στιγμή που η μεγαλοεργοδοσία προσπαθεί να επιβάλλει σιγή σε κάθε εργασιακό χώρο, να πνίξει κάθε φωνή αντίστασης στην προσπάθεια να επιβάλλει εργασιακό μεσαίωνα ως προϋπόθεση για την αύξηση της κερδοφορίας του. Θέλει να τρομοκρατήσει τους συναδέλφους να διεκδικήσουν τα δικαιώματα τους.

Είναι η στιγμή που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, εκπληρώνοντας τους πόθους του ΣΕΒ και των μεγαλοεργοδοτών, ετοιμάζεται να βάλει νέα εμπόδια στην συνδικαλιστική δράση και στην απεργία.

Καλούμε όλες τις Συνδικαλιστικές Οργανώσεις, όλους τους εργαζόμενους της χώρας να καταδικάσουν την εκδικητική απόλυση δηλώνουμε ότι δεν θα σταματήσουμε εάν δεν πάρουν πίσω την απόλυση.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

  • Άμεση επαναπρόσληψη του Συναδέλφου
  • Καμία σκέψη για απαγόρευση της συνδικαλιστικής δράσης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ