ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ AGROTICA ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΟΥΝ ΤΟΝ Β. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Σε κλιμάκωση του αγώνα τους με τη συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης προχωρούν οι αγρότες του μπλόκου του Πλατυκάμπου, ενώ θα ακολουθήσει συνάντησή τους στην Αθήνα με τον αρμόδιο υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Β. Αποστόλου.

Οι σχετικές εξελίξεις ανακοινώθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που παραχωρήθηκε στο μπλόκο, ενώ όπως τόνισε ο πρόεδρος της ΕΟΑΣΝΛ Ρ. Μαρούδας δυναμική θα είναι η παρουσία των αγροτών στο συλλαλητήριο του Σαββάτου στην “Agrotica”, με 8 ναυλωμένα λεωφορεία να αναχωρούν για τη συμπρωτεύουσα.

Εξάλλου το κρίσιμο ραντεβού με το Β. Αποστόλου κλείσθηκε για τις 11 το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας, με τους αγροτοσυνδικαλιστές να εκφράζουν παράλληλα την πίστη τους στο οργανωμένο αγροτικό κίνημα «παρά τις επιθέσεις που δέχεται».

Κλείνοντας και αναφερόμενοι στη διάσπαση των αγροτών που καταγράφεται και στη Λάρισα τόνισαν πως «πρόκειται για μεγαλοαγρότες που επιμένουν στη διάσπαση», καλώντας όλους να στηρίξουν τα μπλόκα του Συντονιστικού.

“Αυτοί που τώρα υπονομεύσουν την δυναμική, το περιεχόμενο και την προοπτική του αγώνα της μικρομεσαίας αγροτιάς ήταν παντελώς απόντες και άφαντοι όλο το προηγούμενο διάστημα που το οργανωμένο αγροτικό κίνημα προχωρούσε σε πολύμορφες αγωνιστικές δράσεις”, κατέληξαν οι αγρότες του μπλόκου του Πλατυκάμπου, που δεν έκρυψαν ωστόσο τον προβληματισμό τους για τη μικρή συμμετοχή παρά τα αυξημένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ