ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΗΣ ΙΣΟΠΑΛΙΑΣ Η ΑΕΛ

Σοβαρά παράπονα για τον 1ο και 4ο διαιτητή εκφράζει η διοίκηση της ΠΑΕ

Με μήνυμα στη φανέλα της για τη Μακεδονία αγωνίστηκε η ΑΕΛ στο ARENA, όπου και στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SL παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία στον Πανιώνιο μετά από καλή εμφάνιση.

Το παιχνίδι ξεκίνησε δυνατά για τους «βυσσινί» , που έδειξαν να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στον Πανιώνιο καθώς στο 9’ η κεφαλιά του Μπανανά μετά από εκτέλεση κόρνερ πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μπόζοβιτς.

Με τη μπάλα να παίζεται πάνω κάτω η ΑΕΛ απείλησε στο 19’ με μακρινό σουτ του Κριζμάν που δεν βρήκε στόχο, ενώ ανάλογη τύχη είχε και η κεφαλιά του Ναζλίδη στο 22’, με την ΑΕΛ να διαμαρτύρεται για πέναλτι στο 25’ σε φάση με το Ναζλίδη, ωστόσο ο επιθετικός της είχε υποδειχθεί νωρίτερα σε θέση οφσάιντ, με τη φάση να θεωρείται ως μη γενόμενη.

Στο 27’ ο Κότνικ πρόλαβε το Μασούρα μπλοκάροντας τη μπάλα, ενώ κόντρα στη ροή του αγώνα ο Μπανανά με νέα κεφαλιά άφησε άγαλμα το Μπόζοβιτς (41’), με τη μπάλα να μην του κάνει το χατίρι περνώντας ελάχιστα άουτ!

Το «γεμάτο» πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με φάση για την ΑΕΛ στο 45’, όταν το σουτ του Γκόλια από τον άξονα πέρασε επίσης άουτ.

Δυνατά ξεκίνησε η ΑΕΛ και στην επανάληψη, ενώ στο 53’ Μιλοσάβλιεβιτς, Αγκάνοβιτς και Ναζλίδης «έκρυψαν» τη μπάλα, που κατέληξε στον Κριζμάν, ο οποίος από πλεονεκτική θέση πλάσαρε άστοχα.

Η πίεση των «βυσσινί» συνεχίστηκε και στο 67’ ο Μασούρας «χόρεψε» την άμυνα του Πανιωνίου με τη μπαλιά του να καταλήγει κόρνερ μετά από κόντρα, ενώ οι φιλοξενούμενοι έκαναν αισθητή την παρουσία του στο 72’, όταν το μακρινό σουτ του Σπιριντόνοβιτς κόντραρε στο Γκόλια και κατέληξε ελάχιστα άουτ.

Στο 80’ ήταν η σειρά του Περόνε να αστοχήσει από καλή θέση, ενώ στο 82’ ο Πανιώνιος «καρδιοχτύπησε» την κερκίδα στην κόντρα, με το σουτ του Λάμπρου να περνά μόλις άουτ!

Το παιχνίδι πήρε φωτιά στα τελευταία λεπτά και στο 89’ ο Μιλοσάβλιεβιτς έπιασε το σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής, με τη μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ, ενώ στις καθυστερήσεις απειλήθηκε σύρραξη όταν Γουάλας και Σπιριντόνοβιτς κοντραρίστηκαν για να δουν την κίτρινη κάρτα του διαιτητή, με το τελικό σφύριγμα της λήξης να βρίσκει τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα.

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Μασούρας, Γιοβάνοβιτς, Γκόλιας, Γουάλας, Λαγός (61’ Μλαντένοβιτς), Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Αγκάνοβιτς (66’ Λεοζίνιο), Κρίζμαν (71’ Περόνε), Ναζλίδης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Παπαγεωργίου, Γκιοατά, Μπανανά, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σαββίδης, Λάμπρου, Μπραχίμι (70’ Ουάσινγκτον), Μασούρας (56’ Σπιριντόνοβιτς), Γεσίλ (62’ Νίλσεν).

 

Η ΠΑΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Είμαστε μια ομάδα με ιστορία 54 ετών και πρώτη φορά βλέπουμε διαιτησία όπου ο πρώτος διαιτητής είναι κομπάρσος και είναι μέσα στο παιχνίδι για να εκτελεί τις εντολές του τέταρτου, ο οποίος δεν υπαγόρευσε στον πρώτο διαιτητή ούτε ένα σφύριγμα υπέρ μας.

Σήμερα φέραμε μία άδικη ισοπαλία με τον ιστορικό Πανιώνιο, αλλά εκείνο που μας στενοχώρησε πιο πολύ απ’ όλα ήταν η διαιτητική συμπεριφορά του πρώτου και του τέταρτου διαιτητή, που είναι πρωτοφανής για αγώνα επιπέδου Super League.

Σε έναν αγώνα που ήταν μονότερμα με περισσότερες από 20 τελικές για την ομάδα μας και ο τερματοφύλακας μας δεν ακούμπησε την μπάλα, αυτό που μας μένει μόνο είναι η συμπεριφορά των δύο αυτών διαιτητών.

Στο τέλος με 6 αλλαγές και 3 δήθεν τραυματισμούς των παικτών του Πανιωνίου στο δεύτερο ημίχρονο, ακούσαμε τον τέταρτο να δίνει ως καθυστερήσεις στον πρώτο 3 λεπτά, μέσα στα οποία το εκτός γηπέδου και χωρίς την μπάλα αντιαθλητικό χτύπημα του Σπιριντόνοβιτς στον Γουάλας, το οποίο έγινε από τον τέταρτο αντί για κόκκινη, από μία κίτρινη εκατέρωθεν.

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: athleticlarissa.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ