ΗΜΕΡΑ ΤΡΟΧΑΙΩΝ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Τροχαίο και στα παράλια του νομού

Ημέρα τροχαίων ατυχημάτων η σημερινή για τη Λάρισα, αφού σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις σημειώθηκαν ατυχήματα με τραυματισμούς στην πόλη, ενώ τροχαίο καταγράφηκε και στα παράλια του νομού.

Πιο αναλυτικά τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι της Παρασκευής έξω από τη Λάρισα, όταν αγροτικό αυτοκίνητο συγκρούστηκε με τρακτέρ στο δρόμο Λάρισας- Καρδίτσας, στο ύψος της Μεσορράχης.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ο 88χρονος οδηγός του τρακτέρ, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον τραυματία στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Εξάλλου νωρίτερα το πρωί μηχανάκι συγκρούσθηκε με αυτοκίνητο στην οδό Στρατηγού Φράγκου, ενώ λίγο αργότερα ανάλογο τροχαίο καταγράφηκε και στην οδό 31ης Αυγούστου, με το ΕΚΑΒ να μεταφέρει ευτυχώς ελαφρά τραυματισμένο ένα άτομο στο ΓΝΛ.

Τέλος τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα και στα παράλια του νομού, όταν οδηγός αυτοκινήτου που κινούνταν προς τη Βελίκα άγνωστο πως έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα να βγει εκτός δρόμου.

Ασθενοφόρο μετέφερε τον οδηγό, ηλικίας περίπου 50 ετών, στο Κ.Υ Αγιάς κυρίως για προληπτικούς λόγους, ενώ για τα αίτια των ατυχημάτων διενεργούνται έρευνες από την αστυνομία.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ