ΠΟΛΟΣ ΕΛΞΗΣ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΧΩΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. ΣΤΗ FOOD EXPO

Το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών συγκεντρώνει από το πρωί σήμερα το περίπτερο της γνωστής βιομηχανίας τυροκομικών Χώτος Α.Β.Ε.Ε. σε μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τροφίμων της χώρας της FOOD EXPO που άνοιξε τις πύλες της στο Athens Metropolitan Expo της Αθήνας.

Η γνωστή βιομηχανία εκθέτει σε περίπτερο τα προϊόντα της τυρί φέτα, κατσικίσιο τυρί, μανούρι, ανθότυρο και γιαούρτι και ήδη ντόπιοι και ξένοι επισκέπτες που το επισκέφθηκαν έμειναν ενθουσιασμένοι με την ποιότητα η οποία έχει κάνει γνωστά τα προϊόντα της Χώτος Α.Β.Ε.Ε. στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Εντυπωσιακή η προσέλευση των επαγγελματιών από νωρίς το πρωί, στη FOOD EXPO 2018, που εγκαινίασε σήμερα την 5η της διοργάνωση.

Με 1.275 Έλληνες και ξένους εκθέτες και 55.000 τ.μ. εκθεσιακής επιφάνειας, η FOOD EXPO είναι έτοιμη να υποδεχτεί περισσότερους από 70.000 εμπορικούς επισκέπτες και πάνω από 3.500 διεθνείς αγοραστές, στη μεγαλύτερη έκθεση για τα Τρόφιμα και Ποτά που διοργανώθηκε ποτέ στη χώρα μας!

Για άλλη μία φορά, οι επισκέπτες της FOOD EXPO και της παράλληλης έκθεσης Οίνων & Αποσταγμάτων OENOTELIA θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν συγκεντρωμένα κάτω από την ίδια στέγη χιλιάδες ιδιαίτερα ποιοτικά προϊόντα της ελληνικής γης από όλες σχεδόν τις περιφέρειες της χώρας, σε μια έκθεση με διεθνή χαρακτήρα και παγκόσμια εμβέλεια.

Σήμερα και μέχρι τη Δευτέρα η FOOD EXPO θα προβάλλει τα εξαιρετικά ελληνικά προϊόντα γαστρονομίας σε δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες της οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου, της Μαζικής Εστίασης και της Ξενοδοχίας και φυσικά σημαίνουσα θέση σε αυτή την έκθεση έχει η Χώτος Α.Β.Ε.Ε..

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ