ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Α/ΒΑΘΜΙΑΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ – ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ

Tο Δ. Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π. Ε.  Λάρισας «ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΥΜΑΣ» καλεί τα μέλη του σε έκτακτη Γενική Συνέλευση, την Τρίτη 27 Μαρτίου  2018  και ώρα 7:00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του 4ου  Δημοτικού Σχολείου Λάρισας (Κουμουνδούρου 17-19)

Στη συνέλευση έχουν προσκληθεί να παραβρεθούν οι δύο  αιρετοί στο ΚΥΣΠΕ Βασίλης Παληγιάνης και Νίκος Φασφαλής προκειμένου να ενημερώσουν τους συναδέλφους για την αρνητική εξέλιξη στο θέμα των μεταθέσεων .

Παραστάσεις  διαμαρτυρίας

Α΄ Πέμπτη 29 Mαρτίου 2018 και ώρα 2 μ.μ. στην Περιφερειακή Δ/νση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας

Β΄ Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018 και ώρα 1:30 μ.μ. συμμετοχή στη συγκέντρωσης διαμαρτυρίας  της ΔΟΕ στα Προπύλαια με πορεία προς τη Βουλή και το Προεδρικό Μέγαρο με στόχο τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό

Συγκεκριμένα:

Tην Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018 η ΔΟΕ κήρυξε  3ωρη Στάση Εργασίας από τις 11 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι ή τις 3 πρώτες ώρες του απογευματινού προγράμματος.

Παράλληλα την ίδια μέρα ο Σύλλογός κήρυξε διευκολυντική 3ωρη Στάση Εργασίας από τις 8 το πρωί έως στις 11 το πρωί.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου σχεδιάζει να μισθώσει λεωφορείο για τους εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή  στην Αθήνα.

Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να συμμετάσχουν, πρέπει να δηλώσουν τα ονόματα στο mail:konstantinoskoumas@gmail.com του Συλλόγου μέχρι την Τετάρτη  28  Μαρτίου και ώρα 13:00

Tο Δ. Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π. Ε.  Λάρισας «ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΥΜΑΣ» καλεί τους  εκπαιδευτικούς να  συμμετάσχουν μαζικά στις παραστάσεις διαμαρτυρίας τόσο στην Περιφερειακή Δ/νση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας , όσο και στην Αθήνα με αιτήματα:

Μαζικοί διορισμοί στην εκπαίδευση.

Μόνιμος διορισμός όλων των αναπληρωτών τώρα.

Εξίσωση δικαιωμάτων αναπληρωτών – μόνιμων εκπαιδευτικών (άδειες, περίθαλψη, επίδομα θέσης ευθύνης κλπ.)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ