ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Η Επιτροπή Παιδείας του Δήμου Τυρνάβου συγχαίρει τις μαθήτριες και τους μαθητές  των σχολείων του Δήμου  που έλαβαν μέρος και διακρίθηκαν σε πανελλήνιους και διεθνείς διαγωνισμούς στο σχολικό έτος 2017-2018.

Συγκεκριμένα:

Στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Μαθηματικών «Ευκλείδης» διακρίθηκε το 1ο Γυμνάσιο Τυρνάβου.

Στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Artfools και στην κατηγορία Πανελλήνιο Μαθητικό Φεστιβάλ, ειδική διάκριση έλαβε το ΕΠΑΛ Τυρνάβου για την ταινία «Οι άσχημες λέξεις  είναι η υπεριώδης ακτινοβολία της ψυχής».

Στον 5ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων βραβεύτηκαν το 2ο Δημοτικό Σχολείο Τυρνάβου, το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αμπελώνα και το 1ο Γυμνάσιο Τυρνάβου.

“Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους εκπαιδευτικούς αλλά και στους γονείς, τους διοργανωτές και όλους όσοι στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια των παιδιών. Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν χωρίς να πάρουν κάποια διάκριση γιατί τίμησαν με τη συμμετοχή τους και εκπροσώπησαν επάξια τα σχολεία τους αποκομίζοντας όμορφες και χρήσιμες εμπειρίες και αναμνήσεις.

Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς καλή συνέχεια στο ταξίδι της γνώσης και της ζωής και καλό Πάσχα!”, τονίζεται σε ανακοίνωση της επιτροπής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ