ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δυστυχώς σε δεύτερη μοίρα φαίνεται πως περνά η επική ανατροπή του Απόλλωνα Λάρισας επί της Καλλιθέας και η νίκη με 4-3, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα αθλητικών sites η δήλωση του γενικού αρχηγού της Καλλιθέας Ν. Γιαννόπουλου προκάλεσε την παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα Κ. Σιμιτζόγλου,

που διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, ενώ παίκτες και παράγοντες αναμένεται να κληθούν να καταθέσουν.

Θυμίζουμε πως σε μια δήλωση γεμάτη υπονοούμενα ο γενικός αρχηγός της Καλλιθέας Νίκος Γιαννόπουλος ανέφερε τα εξής: «Αυτό το παιχνίδι δεν έπρεπε να γίνει τη Μεγάλη Εβδομάδα, αλλά τις Απόκριες. Οι παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας μας άφησαν να προηγηθούμε και στο δεύτερο μέρος το έπαιξαν στα ίσια και νίκησαν. Αυτό κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει».

Αντιδρώντας ο Απόλλωνας σε ανακοίνωσή του σημειώνει τα εξής: “Από πότε κύριε …Γενικέ Αρχηγέ, απαγορεύεται ή είναι μεμπτό μια ομάδα να προσπαθεί να κερδίσει, ακόμη και όταν είναι πίσω στο σκορ; Ποιός νόμος αφαιρεί το δικαίωμα σε επαγγελματίες παίκτες να παλεύουν μέχρι ο διαιτητής να σφυρίξει την λήξη του αγώνα;

Σίγουρα …γλυκαθήκατε από το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου και θεωρήσατε ότι είναι ευκαιρία, να αρπάξετε ότι μπορείτε. Λυπούμεθα αλλά στόχος μας, είναι ανεξαιρέτως αντιπάλου, να προσφέρουμε, πάντα και όσο μπορούμε την χαρά της νίκης στους φιλάθλους μας.
Το καταμαρτυρούν οι 14 νίκες μας στο πρωτάθλημα. Μήπως τελικά εσείς θεωρείται κακό, να κερδίζει μια ανώτερη αγωνιστικά, ομάδα; Δυστυχώς με τις δηλώσεις σας, μειώσατε την προσπάθεια των ίδιων των παικτών σας. Εμείς εδώ συνεχίζουμε, όπως και εσείς …εκεί. Καλή Ανάσταση σε όλο τον κόσμο…”

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Τυχεροί οι φίλαθλοι που βρέθηκαν το απόγευμα της Μ. Τετάρτης στο στάδιο Αλκαζάρ, καθώς είχαν την ευκαιρία να πανηγυρίσουν μια επική ανατροπή του Απόλλωνα Λάρισας, που επιβλήθηκε της αξιόμαχης Καλλιθέας με 4-3, «γυρίζοντας» το ματς με το σκορ στο 1-3 και πετυχαίνοντας το νικητήριο τέρμα στο 88’!

Το παιχνίδι της εμβόλιμης 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της FL δεν ξεκίνησε καλά για τους παίκτες του Ν. Θεοδοσιάδη, αφού μόλις στο 5’ ο Μάκο προειδοποίησε στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι του Παϊτέρη και στο 18’ δεν λάθεψε γράφοντας με σουτ το 0-1 για την ομάδα του!

Η Καλλιθέα που πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο συνέχισε να πιέζει, με τον Παϊτέρη να μπλοκάρει στο 20’ σουτ του Ταλέντο, ενώ στο 24’ απειλητικό σουτ του Ζυγκερίδη βρήκε την εξωτερική πλευρά των δικτύων του Απόλλωνα.

Η απάντηση των Απολλωνιστών ήρθε στο 39’, όταν σε μια έμπνευση του Μαυριά η μπάλα έφυγε από το πόδι του από απόσταση και το δυνατό σουτ κατέληξε στα δίχτυα του Θεοδωράκη που δεν υπολόγισε σωστά την πορεία της.

Το 1-1 αντί να δώσει φτερά στον Απόλλωνα αφύπνισε τους φιλοξενούμενους, που στο αμέσως επόμενο λεπτό προηγήθηκαν εκ νέου, όταν στο 40’ ο Ζυγκερίδης εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας και με σουτ έγραψε το 1-2 για την ομάδα του, ενώ στο 45’ ο Βασιλείου έκανε τη σέντρα και ο δραστήριος Μάκο με προβολή ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 1-3 για την Καλλιθέα!

Μεταμορφωμένος στο δεύτερο μέρος ο Απόλλωνας μείωσε σε 2-3 στο 57’ με τον Καρακατσάνη, ενώ στο 64’ ήταν η σειρά του Κανούλα να «σηκώσει» την εξέδρα γράφοντας με σουτ με τη μία το 3-3 για την ομάδα του!

Στο 80’ η Καλλιθέα σημείωσε τέρμα με το Συριόπουλο που ακυρώθηκε ως οφσάιντ και στο 85’ ο Παϊτέρης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ προσπάθεια του Τσατσόπουλου, για να φτάσουμε στο 88’ όταν ο Μαυριάς πήρε πάνω του τη φάση και με διαγώνιο σουτ νίκησε το Θεοδωράκη δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του με το «αγγλικό» σκορ 4-3, κάνοντας τον προπονητή του να μιλά για επική ανατροπή και τον τεχνικό της Καλλιθέας Γ. Κορακάκη να ανακοινώνει την αποχώρησή του από το σύλλογο!

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Χαραλαμπόπουλος (61’ Σκούπρας), Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Ευαγ., Χατζής, Μαυριάς, Αγρόδημος, Κανούλας, Τσιλούλης (76’ Λίταινας), Καρακατσάνης (87’ Συράκος).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Γιώργος Κορακάκης): Θεοδωράκης, Συριόπουλος, Παπαγγελής, Βασιλείου, Καντέ, Μάκο (62’ Χοτζάλι), Σμυρλής (15’ λ.τ. Ζυγκερίδης), Πολίντορο, Ταλέντο, Παυλής (73’ Ταμπάκης), Τσατσόπουλος.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ