ΛΥΓΙΣΕ ΣΤΟ 95′ Η ΑΕΛ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ΑΕΚ κι ο ΠΑΟΚ θα συνθέσουν και φέτος το ζευγάρι του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας. Με γκολάρα* του Χριστοδουλόπουλου στο 94′, η Ένωση επικράτησε εντός έδρας της ΑΕΛ με 1-0 κι έκλεισε ραντεβού με τον Δικέφαλο του Βορρά για τη… ρεβάνς.

Οι «βυσσινί» κρατούσαν την πρόκριση στα χέρια τους μέχρι και λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα, αλλά ο Λάζαρος «χτύπησε» ξανά και χάρισε την πρόκριση στην ΑΕΚ η οποία είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλη τη διάρκεια του ματς χάνοντας πολλές ευκαιρίες για γκολ.

ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΗ

Με μια ανακοίνωση 8 λέξεων η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο εξέφρασε τα παράπονά της για τη διαιτησία σημειώνοντας:

«Μπράβο ρε Παπαπέτρου!

Σαν τον μπαμπά…

Όλα ανάποδα»!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Γκάλο (73′ Γιακουμάκης), Σιμόες, Κονέ (64′ Μασούντ), Χουλτ, Μπακασέτας (52′ Χριστοδουλόπουλος), Λιβάγια, Αραούχο.

Λάρισα (Σωτήρης Αντωνίου): Μπόζοβιτς, Μασούρας, Γιοβάνοβιτς, Μόρας, Ζίζιτς, Χούμπτσεφ, Γκόλιας, Μιλοσάβλιεβιτς, Κριζμάν (77′ Ναζλίδης), Αγκάνοβιτς (79′ Ρέντζας), Ντέλετιτς (83′ Περόνε).

*Δείτε το υπέροχο γκολ του Χριστοδουλόπουλου:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ