ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ

Αυτοδιοίκηση και φυσικά εκλογές περιείχε το μενού των συναντήσεων του γραμματέα της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη στη Λάρισα, ενώ στο πλαίσιο των επαφών του επισκέφθηκε τον Περιφερειάρχη Κ. Αγοραστό με τη συζήτηση να περιστρέφεται γύρω από το πρόσφατο συνέδριο της ΕΝΠΕ και της ΚΕΔΕ.

Δυο βήματα τα γραφεία της ΝΟΔΕ από την Περιφέρεια και με την ολοκλήρωση της συνέντευξης τύπου ο γραμματέας της ΝΔ κατευθύνθηκε πεζός στην Περιφέρεια, ενώ λίγο νωρίτερα δεν δίστασε να διακόψει ευγενικά τη συνέντευξη τύπου για να υποδεχθεί τον πρώην βουλευτή Νίκο Κατσαρό που μπήκε καθυστερημένος στην αίθουσα, με τον πρώην αντιπρόεδρο της Βουλής να παίρνει αργότερα τη θέση του στο προεδρείο για την απολογιστική Νομαρχιακή Συνέλευση της ΝΟΔΕ.

Κόσμος και ντουνιάς γέμισε τα «γαλάζια» γραφεία, αφού το παρών έδωσαν κομματικά στελέχη, πολιτευτές και φίλοι του κόμματος, με τον πρώην δήμαρχο Κ.Τζανακούλη να παρακολουθεί τη συνέντευξη τύπου και την επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Λαρισαίων Ρ. Καραλαριώτου να αναμένει υπομονετικά την ολοκλήρωσή της στο διάδρομο των γραφείων.

Πολλές οι παρουσίες και στη Νομαρχιακή Συνέλευση που ακολούθησε, ενώ εκτός των προαναφερθέντων τα βλέμματα τράβηξαν ο Αχ. Νταβέλης, ο Μ. Ξηρομερίτης, ο ιστορικός πρόεδρος της ΝΟΔΕ Β. Μπατζηλιώτης αλλά και ο δήμαρχος Ελασσόνας Ν. Ευαγγέλλου που περίμενε μάλιστα τον κ. Αυγενάκη στην είσοδο της Περιφέρειας.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ