Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ Γ.Σ.ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Σαββατοκύριακο γεμάτο μπάσκετ για τους μικρούς φίλους του αθλήματος στο κλειστό της πόλης

Γιατρός στο γήπεδο, μετακινήσεις με λεωφορείο, έμπειροι και καταξιωμένοι προπονητές, χαμηλές συνδρομές και οικογενειακό κλίμα είναι οι βασικοί λόγοι που η ακαδημία μπάσκετ του Γ.Σ.Αμπελώνα έχει αλλάξει τα δεδομένα στην υπόθεση “Τμήματα Υποδομών”.

Τι και αν η αντρική ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου Αμπελώνα πρωταγωνιστεί στο Πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ διεκδικώντας με αξιώσεις την άνοδο στη Γ’ Εθνική, την… δόξα φαίνεται ότι “κλέβουν” οι ακαδημίες του Συλλόγου, οι οποίες ακόμη και λίγο πριν το τέλος της σεζόν, συνεχίζουν να δουλεύουν με εντατικούς ρυθμούς.

Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα, το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Μαΐου, στο οποίο αναμένεται το Κλειστό Γήπεδο Αμπελώνα να κατακλυστεί από παιδικές φωνές και ευγενή άμιλλα.

Οι άνθρωποι του Γ.Σ. Αμπελώνα σε συνεργασία με την ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου Φαλάνης, διοργανώνουν φιλικούς αγώνες για τους “μπόμπιρες” των δυο ομάδων, οι οποίοι θα μπουν για πρώτη φορά σε πραγματικές συνθήκες αγώνα.

Το Σάββατο λοιπόν, από τις 5 μέχρι και τις 7 το απόγευμα, νήπια και μαθητές από τις πρώτες τέσσερις τάξεις του Δημοτικού θα “αναμετρηθούν” σε έναν αγώνα με νικητή τον αθλητισμό.

Το “θέαμα” θα συνεχιστεί και την Κυριακή, με την σκυτάλη να παίρνουν οι Παμπαίδες του Συλλόγου, οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν στις 5 μ.μ  την ομάδα του Κρόνου Τυρνάβου στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστική του Πρωταθλήματος, ενώ η αντρική ομάδα την ίδια μέρα θα δοκιμάζεται στην δύσκολη έδρα του Ολυμπιακού Βόλου.

Η νέα διοίκηση του Συλλόγου, που ανέλαβε τα ηνία το προηγούμενο καλοκαίρι, έχει προχωρήσει από την αρχή της χρονιάς σε σημαντικές αλλαγές στις παροχές των τμημάτων υποδομής,  όπως την προσθήκη νέων προπονητών, την παρουσία ιατρού σε όλους τους εντός έδρας αγώνες όλων των τμημάτων της ομάδας, ενώ σε μια κίνηση που δεν συνηθίζεται σε τμήματα υποδομών, οι εκτός έδρας μετακινήσεις όλων των τμημάτων της ομάδας γίνονται με λεωφορείο!

Όλα αυτά βέβαια σε συνδυασμό και με την παράλληλη διατήρηση της ετήσιας συνδρομής σε πολύ χαμηλά επίπεδα, έχει μετατρέψει τις ακαδημίες του Συλλόγου σε πραγματικό φυτώριο, αφού πάνω από 100 παιδιά αθλούνται καθημερινά στο Κλειστό Γήπεδο του Αμπελώνα.

Ο αθλητισμός στον Αμπελώνα, έχει χρώμα πορτοκαλί…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ