ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Δεν πρόλαβαν καλά-καλά να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί του Γυμναστικού Λάρισας/Φάρου για την παραμονή στην Α1 και δύο θέματα βρίσκονται από το πρωί στα χείλη των μπασκετικών της πόλης: η ανάρτηση της ΚΑΕ και η αποχώρηση του μπόμπερ Στ. Μπαρτ από το σύλλογο.

Ο χαρισματικός σκόρερ επέλεξε τον Ιωνικό Νικαίας και την Α2 (!) για να συνεχίσει την καριέρα του και αν αυτό μπορεί να ερμηνευθεί κατά το δοκούν μόνο ως φάουλ θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί ανάρτηση της ΚΑΕ, που δημοσιεύοντας σχετική φωτογραφία επισημαίνει τα εξής:

“Οι Έλληνες παίκτες μας ήταν η δύναμη της ομάδας μας. Ήταν αυτοί που κράτησαν το Φάρο ζωντανό στα δύσκολα. Που πάλεψαν έως τέλους με όλες τους τις δυνάμεις. Δεν τα παράτησαν ποτέ και έφτασαν να πανηγυρίζουν την παραμονή στην Α1 κατηγορία. Τα ευχαριστούμε και τα μπράβο είναι λίγα…#GSLFAROS”.

Αν μη τι άλλο τόσο ο Μπαρτ όσο κυρίως ο Σάφτενααρ θα’ χουν να το λένε, την ώρα που τα προσχήματα φαίνεται πως έσωσε, «προφητικά» μιλώντας μετά το ματς με τον Ολυμπιακό, ο κόουτς Θ. Σκουρτόπουλος.

“Η ομάδα έχει κουραστεί. Παρά την ήττα είμαστε στην ευχάριστη θέση να πανηγυρίσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία, κάτι το οποίο το αξίζαμε και με το παραπάνω.

Η ομάδα λειτούργησε. Έπιασε το ταβάνι της. Έκανε όλα αυτά που έπρεπε να κάνει. Χάσαμε κάποιες καλές ευκαιρίες για να έχουμε τις έξτρα νίκες αλλά αν αναλογιστούμε τι έχει συμβεί όλη τη φετινή σεζόν αυτό που καταφέραμε δεν είναι μια απλή επιτυχία, είναι ένας άθλος. Έχουμε ζήσει απίστευτες καταστάσεις και δε θα ήθελα να τις απαριθμήσω τώρα. Αυτό που μας ένωσε και μας κράτησε είναι οι εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ μας που προερχόταν από τους πολύ καλούς Έλληνες, τον Μπαρτ, τον Σάφτενααρ και τους υπόλοιπους ξένους μας. Τους ευχαριστώ πολύ. Ανταποκρίθηκαν σε ό,τι είπαμε.”, σημείωσε μεταξύ άλλων ο κόουτς σώζοντας τελικά όπως αποδείχθηκε όχι μόνο την ομάδα αλλά και τα προσχήματα!

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ