ΣΤΟ ΔΑΜΑΣΙ ΘΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Εκδηλη ήταν χθες η ικανοποίηση κατοίκων του Δαμασίου για την ένταξη στο ΠΕΠ Θεσσαλίας του σημαντικού για την περιοχή, την υγεία των κατοίκων και το περιβάλλον έργου της αποχέτευσης και του βιολογικού καθαρισμού, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσίασης του έργου, από τον περιφερειάρχη και το δήμαρχο Τυρνάβου,

κ.κ. Κ. Αγοραστό και Π. Σαρχώση αντίστοιχα.

Την ικανοποίηση μετέφερε και ο πρόεδρος της Τ.Κ. Γιώργος Τσανάκας ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε ότι “με την ολοκλήρωση του έργου είναι βέβαιο ότι θα ξαναμιλήσουν γείτονες που είχαν χρόνια να μιλήσουν…”, φράση που καταδεικνύει το μέγεθος της σημασίας του έργου για το χωριό.

Αφού παρουσιάστηκαν στοιχεία του έργου που αναμένεται να δημοπρατηθεί μέχρι το τέλος του έτους, οι κ.κ. Αγοραστός και Σαρχώσης τόνισαν τις πολύ καλές σχέσεις μεταξύ δήμου και περιφέρειας επισημαίνοντας ότι αυτή η συνεργασία των δύο αυτοδιοικητικών βαθμών έφερε σημαντικά έργα στο Δαμάσι.

Οπως ανέφερε ο περιφερειάρχης στο Δαμάσι ολοκληρώθηκε το έργο της υπογείωσης του δικτύου του ΤΟΕΒ Δαμασίου, έγινε ανόρυξη τριών αρδευτικών γεωτρήσεων και κατασκευάστηκαν και τα δίκτυα, έγινε αντιπλημμυρικό έργο στη Γαλογαύρα, σύντομα ξεκινούν εργασίες στο γήπεδο με νέο χλοοτάπητα και αυτόματο δίκτυο άρδευσης, γίνονται ασφαλτοστρώσεις στην παλιά ε.ο. Λάρισας – Κοζάνης, ασφαλτοστρώθηκε ο δρόμος Λάρισα – Τύρναβος και έγιναν συντηρήσεις στο δρόμο προς τον ομαδικό Αμπελώνα κ.λπ.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ