«ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ» ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟ)

Γεύση από τα προσεχώς πήραν το απόγευμα της Παρασκευής εκατοντάδες Λαρισαίοι που έδωσαν δυναμικό παρών στις κερκίδες του κλειστού της Νεάπολης χειροκροτώντας τις γυμναστικές επιδείξεις του Γ.Σ. ΝΙΚΗ Λάρισας, σε μια όμορφη εκδήλωση με πρωταγωνίστριες τις αθλήτριες των τμημάτων του συλλόγου.

Ο σύλλογος έκλεισε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο τη χρονιά, σημαντικό τμήμα των εσόδων από τα 1.400 εισιτήρια που κόπηκαν στην εκδήλωση παραδόθηκαν στο “Make a wish” στηρίζοντας τις δράσεις του και αναδεικνύοντας για μια ακόμη φορά το κοινωνικό πρόσωπο της «Νίκης», ενώ η διοίκηση ευχαρίστησε όλους για την παρουσία και τους χορηγούς για τη βοήθειά τους όλη τη σεζόν.

Λάτρεις της ρυθμικής γυμναστικής, γονείς και φίλοι του συλλόγου ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 23 Ιουνίου και το μεγάλο αθλητικό γεγονός της πόλης, αφού ο Γ.Σ. ΝΙΚΗ ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Τελική Φάση Ρυθμικής Γυμναστικής Συλλόγων και Ατομικού Δ’ Κατηγορίας (Παγκορασίδων), Β’ Περιφέρειας, που θα διεξαχθεί στο κλειστό της Νεάπολης καλώντας όλους να δώσουν το παρών στη σπουδαία διοργάνωση.

Θυμίζουμε πως τα τελικά του πρωταθλήματος διοργανώνει ο Γ.Σ ΝΙΚΗ σε συνεργασία με την περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο Λαρισαίων.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ