ΚΑΘΑΡΟΣ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΕΞΙ «ΥΠΟΠΤΑ» ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Αναβολή για την εγγυητική-Εκδικάζονται 8 προσφυγές

Στο κενό δείχνει να πέφτει για μια ακόμη φορά ο θόρυβος που προκλήθηκε μετά τη δημοσιοποίηση λίστας «ύποπτων» αγώνων, στην οποία εμπλέκονταν μεταξύ άλλων και η ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας.

Όπως έγινε γνωστό κατά τη συνεδρίασή της (21/6) η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αθώωσε όλους τους συλλόγους που αναφέρονταν στη σχετική λίστα θεωρώντας πως τα στοιχεία της Sportradar δεν ήταν αρκετά και δεν στοιχειοθετούν κατηγορίες κατά των ομάδων.

Η απόφαση αφορά μεταξύ άλλων και έξι από τα δώδεκα συνολικά παιχνίδια όπου εμπλέκεται ο Απόλλωνας Λάρισας και είναι τα εξής:

Καραϊσκάκης-Απόλλων Λάρισας

Απόλλων Λάρισας-Σπάρτη

Πανσερραϊκός-Απόλλων Λάρισας

Απόλλων Λάρισας-Αναγέννηση Καρδίτσας

Αιγιανιακός-Απόλλων Λάρισας

Απόλλων Λάρισας-Καλλιθέα

ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ-ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

Εξάλλου αναβολή δύο εβδομάδων εξασφάλισε από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ο Απόλλων Λάρισας για τη γνωστή υπόθεση κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής του, η οποία επρόκειτο να εκδικασθεί στις 25 Ιουνίου.

Η υπόθεση αφορά οφειλές προς το ΕΑΚΛ και αναμένεται να εκδικασθεί στις 5 Ιουλίου, ωστόσο μέχρι ώρας δεν υπήρξε αλλαγή της εκδίκασης των προσφυγών 8 συνολικά ποδοσφαιριστών της Φιλιππουπολίτικης ΠΑΕ.

Έτσι οι περιπτώσεις των Γρηγόρη Παπαζαχαρία, Σωτήρη Τσιλούλη, Δημήτρη Μαυριά, Βαγγέλη Ανδρέου, Νίκου Σουλίδη και Δαυίδ Ιβανίδη, οι οποίοι προστέθηκαν σε αυτές του Νίκου Συράκου και Γιάννη Ανδρέου που είχαν προηγηθεί, προσδιορίστηκαν να συζητηθούν στις 25 Ιουνίου.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ