Η ΤΣΟΥΛΗΘΡΑ (αληθινή αστυνομική ιστορία με εύθυμη διάθεση)

ΓΡΑΦΕΙ Ο Νίκος Μπέτσιος Υποστράτηγος ΕΛ.ΑΣ. ε.α.
Έξω από την επαρχιακή πόλη λειτουργούσε το ”ΜΠΑΡ”, “ΝΙΑΟΥ-ΝΙΑΟΥ ΓΑΤΟΥΛΑ”, όπως και άλλα τέτοια νυχτομάγαζα, σερβίροντας ποτά και …υποσχέσεις στους θαμώνες από ντόπιες και αλλοδαπές γυναίκες.

Έκεί λοιπόν ”έκαναν τον τάμα τους” οι πελάτες που ήθελαν να ξεχαστούν στο ποτό και στην αγκαλιά της ”ξανθιάς” με το διχτυωτό καλτσόν, τα κόκκινα χείλη και το ανοιχτό μπούστο και ορισμένοι πάνω στη …καψούρα τους να ”ξεκαρεκλιασθούν” για τα …μάτια της Λουντμίλα…
Οι πελάτες , ….από αγροτοκτηνοτρόφοι,έως επαγγελματίες και από ελεύθεροι,έως παντρεμένοι και με εγγόνια…
Οι έφοδοι και οι έλεγχοι της Αστυνομίας ήταν συχνοί.Το συγκεκριμένο όμως μπαρ λειτουργούσε νόμιμα και ήξερε να φυλάγεται …από το κακό μάτι.
Οι τσιλιαδόροι που παρίσταναν τους πελάτες ήταν ”αγκυροβολημένοι” στα πέριξ του μπαρ και ”άμα τη εμφανίσει” της Αστυνομίας ”έπεφτε σύρμα” και το μπαρ μετατρέπονταν σε ….εκκλησία.
Τον Διοικητή όμως τον απασχολούσε το γεγονός ότι πίσω από αυτή την κατάσταση, κρυβόταν κάτι άλλο, αφού σε αυτό συνέβαλαν και οι φήμες και κάτι τηλεφωνικές καταγγελίες από γυναίκες της περιοχής.
“Κύριε Διοικητά θέλω τη βοήθειά σας. Εδώ και καιρό ο άνδρας μου πηγαίνει και τα ακουμπάει χοντρά στο μπαρ του ”μοβόρου”– [ήταν το παρατσούκλι του ιδιοκτήτη]–και ξημεροβραδιάζεται στη ”γατούλα”, πίνει όλες τις ”καταβόθρες” που του σερβίρουν,γίνεται ”ντίρλα” και μας έχει σχεδόν παρατήσει.Τα ίδια μου λέει και η Ζωζώ …..η Λάμπραινα του……και η Νίτσα η γυναίκα του επίτροπου της εκκλησίας,που πάει κρυφά μαζί με τον νεωκόρο και τον ψάλτη τον Βαγγέλη. Μάλιστα μου έλεγαν ότι τον χασάπη τον Μήτσο του έφαγαν μισή περιουσία, μέχρι και τον ….τελετάρχη, τον πεθαμενατζή, τον γκαβό ντέ, τον Θόδωρο τον ”έχει  δαγκώσει”…μία Βουργάρα που την καψουρεύθηκε…..Η Στέλλα…..μας πρότεινε να μαζευτούμε όλες οι γυναίκες μαζί με τον παπά και τους πιστούς και να κάνουμε διαμαρτυρία έξω από το μπαρ, αλλά φοβόμαστε ότι θα χειροτερέψουν τα πράγματα. Η Σωτηρία…..μου είπε μιά ημέρα. Καλέ ξέρεις τι Σόδομα και Γόμορα γίνονται στης ”γατούλας” ; Τους κάνουν καινούργια …κόλπα όλες αυτές οι …..και τους έχουν πάρει και τα μυαλά και τα λεφτά.
Να σου πώ και το άλλο. Ένα βράδυ έμαθα ότι κάποιοι πήραν στη παρέα τους και τον κυρ Πέτρο…..τον κουτσό καλέ.. τον πρόεδρο του ΚΑΠΗ και παρά λίγο να τον χάναμε γιατί σηκώθηκε να χορέψει στη πίστα, ”σαβουρντίσθηκε” και τον πήγαν άρον-άρον στο νοσοκομείο.
Κοντέψε να …κάνει επίσκεψη στον Άγιο Πέτρο και τώρα είναι ”ταύλα” στο κρεβάτι, αλίμονο από τη γυναίκα του τη Σούλα”.
Αυτά και …άλλα πολλά έφτασαν στα αυτιά του Αστυνόμου, ο οποίος κατέστρωσε σχέδιο ”άλωσης της Τροίας” με ”δούρειο Ίππο” ένα νέο αστυφύλακα που μόλις είχε μετατεθεί στο αστυν. Τμήμα από την Ασφάλεια Αττικής και δεν τον γνώριζε κανένας. Έτσι λοιπόν ο αστυνομικός αυτός έγινε ”πελάτης” του μπαρ με την ιδιότητα του… δερματέμπορου και μετέφερε την πληροφορία στον Διοικητή ότι ”κάτι παιζόταν” από την αποθήκη του μπάρ, όπως του μισοεξωμολογήθηκε ένας θαμώνας ”κροκόδειλος” από το ουίσκι.
Ο ιδιοκτήτης του μπαρ ο ”μοβόρος” όμως δεν του είχε ακόμη εμπιστοσύνη, όταν ο ”δερματέμπορος” του ζήτησε να γνωρισθεί με κάποια από τις κοπέλες του καταστήματος και έτσι δεν τον έβαλε στο ….ιερό. Μετά από όλα αυτά ο Διοικητής με τους αξ/κούς εκπόνησαν ειδικό σχέδιο επέμβασης και αιφνιδιασμού.
Μετά από νυκτερινή συντονισμένη επέμβαση, εισέβαλαν ξαφνικά, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί και ακινητοποίησαν τους πάντες. Οι πελάτες και το προσωπικό του μπαρ ”μένουν αγάλματα” και αστραπιαία αρχίζει ο σωματικός έλεγχος και ο έλεγχος των χώρων σύμφωνα με το σχέδιο. Μερικοί μισομεθυσμένοι χαμογελούσαν γιατί ….δεν είχαν πάρει χαμπάρι τι γινόταν. Στην έρευνα της αποθήκης το έμπειρο μάτι ενός αστυνομικού εντοπίζει ένα άδειο βαρέλι στη μέση του χώρου και με την οξυδέρκειά του το μετακινεί και τι βλέπει. Μία καταπακτή από την οποία ξεκινούσε μία τσουλήθρα !!!! όπως αυτές στις παιδικές χαρές.Η τσουλήθρα αυτή οδηγούσε τον εκλεκτό μυημένο κατευθείαν σε ένα διπλό κρεβάτι !!!!!Το κρεβάτι ήταν τοποθετημένο στο τέλος της τσουλήθρας,στον υπόγειο αισθησιακά διαμορφωμένο χώρο του μπαρ, με φωτάκια,κατάλληλη διακόσμηση,όμορφο περιβάλλον και όλα τα απαραίτητα ”αξεσουάρ”ηδονής.
Εκεί περίμενε η ”σερβιτόρα” της επιλογής του….Η στιγμή της …αποκάλυψης ήταν πραγματικά, εκπληκτική και σπαρταριστική αντικρίζοντας τα γουρλωμένα μάτια του γυμνού μεσόκοπου πλαδαρού πελάτη και της γυμνής ”σερβιτόρας”, οι οποίοι ήσαν ”επί τω έργω” και δεν είχαν πάρει χαμπάρι ότι ”η πόλις εάλω υπό των αλλοθρήσκων”…
Η όλη σκηνή ταίριαζε με ελληνική κωμική ταινία. Ο πελάτης παρακαλούσε τους αστυνομικούς να τον αφήσουν να φύγει, γιατί θα γίνει….ρόμπα στο χωριό, καθόσον ήταν και …κομματικός παράγοντας
“Αστυνόμε άφησέ με και εγώ θα μιλήσω στον ……. για σένα και θα σε κάνει στρατηγό και ότι θέλεις από εμένα.
Δεν θα σου κολλάει κανένας.Θα….και θα …..
Μόνο σε παρακαλώ μη με στείλεις στον εισαγγελέα,γιατί η γυναίκα μου θα με ”απαυτώσει” και θα φάω ξύλο από τον γαμβρό μου, έχω και εγγόνια.
Θα καταστραφώ πολιτικά,θα γελάει και εκείνος ο βλαμμένος ο…….στο κόμμα που δεν με χωνεύει.
Έλα ρε αστυνόμε εντάξει άνδρες είμαστε,κοίταξε εδώ την Ρομίνα κολάζει και Άγιο…”
Η αστυνομία έπραξε τα δέοντα κατά τον Νόμο,,το μπαρ σφραγίσθηκε,οι γυναίκες της περιοχής ”ανάσαναν” και οι άνδρες συμμαζεύτηκαν στην …….οικογενειακή θαλπωρή…
Στον τοπικό τύπο και στα Μ.Μ.Ε. το θέμα πήρε…γαργαλιστικές διαστάσεις …..με το φαινόμενο της ”τσουλήθρας” και τα κουτσομπολιά στα χωριά της περιοχής …έδιναν και έπαιρναν.
Μάλιστα ο συλληφθείς ”παράγοντας”, επονομάσθηκε ”μπέμπης ο τσουλήθρας”…
,

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ