ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ 7ο ROAD PARTY ΕΛΑΤΕΙΑΣ

Πλήθος κόσμου και φέτος στο 7ο Road Party στην Ελάτεια του Δήμου Τεμπών. Ήταν μια βραδιά ξεχωριστή με κέφι και διάθεση για διασκέδαση.

Σε ένα πανέμορφο χώρο που δημιούργησε η νεολαία του χωριού σε συνεργασία με τον Μορφωτικό Σύλλογο στην είσοδο της Ελάτειας, η μουσική των DJ κράτησε τον κόσμο να διασκεδάζει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ηταν όλοι εκεί, ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος με τον πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου κ.Μιχάλη Καρατέγο τους αντιδημάρχους κ.Αστέριο Σαίτη ,Ιωάννη Αργυρίου ,τους δημοτικούς συμβούλους κ.Δημήτρη Τσέτσιλα,Χρήστο Τσούγια ,Χρήστο Τσάτσαρη,Κώστα Νταφούλη ,τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Συκουρίου κ.Γεώργιο Καλότυχο ,τον πρόεδρο του συλλόγου ερασιτεχνών   Αλιέων Κάτω Ολύμπου κ.Δημήτρη Σούλτη ,τον πρόεδρο παλαιμάχων του Δ.Τεμπών και μέλος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ.Μιχάλη Ρούπα,τον πρόεδρο της Θύελλας κ.Ιωάννη Σολωμό ,το μέλος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Στέλλα Κωσταρέλου ,την πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου Αμπελακίων κα Αναστασία Σερέτη .

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο δήμο Τεμπών κ.Γεώργιος Μανώλης όπως επίσης  και ο αντιπεριφερειάρχης κ.Γεώργιος Λαδόπουλος που βρίσκεται δίπλα στην νεολαία του νόμου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ