ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ – ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΟ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ

Δυστυχώς για μια ακόμη φορά κάτοικοι του Τυρνάβου έγιναν μάρτυρες άφιξης νέων αδέσποτων σκύλων στην περιοχή του ΚΤΕΛ, οι οποίοι αν και είναι ήσυχοι και φιλικοί, δεν παύει στην προσπάθειά τους να παίξουν φοβίζουν διερχόμενα παιδάκια και ενίοτε εξαιτίας αυτών των αντιδράσεων μπορεί να γίνουν και επιθετικοί.

Το πρόβλημα των αδέσποτων που γιγαντώνεται καθημερινά έχει αναμφισβήτητα τη ρίζα του σε κάποιους απάνθρωπους ιδιοκτήτες αυτών των ζώων που χωρίς να το πολυσκεφτούν αφήνουν στο δρόμο το μέχρι πρότινος μέλος της οικογένειάς τους το οποίο κάνει αγώνα για να επιβιώσει με όλες τις δυσκολίες αλλά και απέναντι σε βάρβαρους συνανθρώπους μας που θεωρούν ότι μπορούν να αποφασίσουν για το ποιος έχει δικαίωμα να ζήσει.

Με δεδομένη αυτή την έξαρση θα πρέπει ίσως και ο δήμος να εντείνει τις προσπάθειες για τη διαχείριση του προβλήματος με άμεση στείρωση, αποπαρασίτωση, εμβολιασμό και τσιπάρισμα των αδέσποτων, σε συνεργασία με τα σωματεία των ζωόφιλων.

Μάλιστα είναι απαραίτητο να υπάρξει άμεση αντίδραση γιατί πάντα καραδοκούν δολοφόνοι που είναι έτοιμοι να πάρουν το νόμο στα χέρια τους δηλητηριάζοντας τα δυστυχή αδέσποτα.

Στο Αργυροπούλι

Εν τω μεταξύ η σελίδα έγινε δέκτης παραπόνων για επιθετική συμπεριφορά κάποιων αδέσποτων στο Αργυροπούλι, που όπως αναφέρουν οι καταγγέλλοντες επιχείρησαν να επιτεθούν σε δύο γυναίκες και σε κάποια παιδάκια.

Επειδή και εδώ τα αδέσποτα δεν φύτρωσαν αλλά κάποιοι “άνθρωποι” τα εγκατέλειψαν ας φροντίσει ο δήμος, στον οποίο ανήκει η ευθύνη για τη διαχείρισή τους, σύμφωνα με όσα προβλέπονται από τη νομοθεσία να δώσει κάποια λύση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ