ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΚΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ!

Ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, με αφορμή τη νέα εισβολή του «Ρουβίκωνα» στο Σύνδεσμο Βιομηχάνων Βορείου Ελλάδος, αλλά και στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η αγαπημένη συλλογικότητα του κατ’ ευφημισμόν υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, συμμετέχει, όπως φαίνεται, και “επισήμως” στην φετινή ΔΕΘ. Η νέα θρασύτατη επίθεση του Ρουβίκωνα στον Σύνδεσμο Βιομηχάνων Βορείου Ελλάδος, λαμβάνει χώρα σε μια περίοδο που στην Θεσσαλονίκη, υποτίθεται βρίσκονται σε ισχύ τα πιο αυστηρά μέτρα ασφαλείας. Την ίδια ώρα κάνει το ίδιο και στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Αυτό είναι το αποτέλεσμα του αισθήματος της ατιμωρησίας των δραστών κάθε είδους βίαιων ενεργειών, που όλα αυτά τα χρόνια υποθάλπει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Ας αναλογιστούν, όμως, οι κυβερνώντες έστω και τώρα που βρίσκονται στη δύση της εξουσίας τους, πώς συμβαδίζουν οι εξαγγελίες τους για την ανάπτυξη και την προσέλκυση επενδύσεων, με την ανεξέλεγκτη δράση ομάδων, που εισβάλλουν, τρομοκρατούν και κτυπούν, κατά το δοκούν!

Ας απαντήσουν στους εκπροσώπους των ντόπιων και, κυρίως, των ξένων επιχειρήσεων, που βρίσκονται για να εκθέσουν τα προϊόντα τους στην ΔΕΘ, και αναρωτιούνται αν στην Ελλάδα το κράτος επιτελεί την αποστολή του.

Ελπίζουμε, η νέα αρμόδια υπουργός να δράσει με μεγαλύτερη υπευθυνότητα από τον προκάτοχό της, μη επιτρέποντας την περαιτέρω καταρράκωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών, σ’ αυτήν την κρίσιμη περίοδο. Ωστόσο, οι πρόσφατες δηλώσεις της δεν μας κάνουν ιδιαίτερα αισιόδοξους και φοβούμαστε ότι θα είμαστε στο ίδιο κακό έργο θεατές…».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ