ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΥΡΝΆΒΟΥ

Εκλογοαπολογιστική συνέλευση για τα μέλη του Αγροτικού Συλλόγου Τυρνάβου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5/10/2018 και ωρα 7:00 μ.μ. στο Εμμανουήλειο πνευματικό Κέντρο. Η διοίκηση του συλλόγου που καλεί όλα τα μέλη σε μαζική συμμετοχή σε ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής:

“Τα τελευταία χρόνια όλοι εμείς οι μικρομεσαίοι αγρότες έχουμε δει το εισόδημα μας να μειώνεται δραματικά ενώ καθημερινά μένουμε λιγότεροι αφού δε μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στα καλλιεργητικά μας  έξοδα  και στις υποχρεώσεις τις καθημερινότητας. Οι αιτίες είναι σε όλους μας γνωστές , είναι πολιτικές των κυβερνήσεων όλων των τελευταίων χρόνων ,οι αντιαγροτικες αυτές πολιτικές  που είναι πλήρως εναρμονισμένες με τη πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης που εκφράζεται απο την ΚΑΠ .

Έχοντας ως στόχο τη συγκέντρωση γης και παραγωγής σε λιγότερα χέρια που συνεπάγεται την  εξαφάνιση της μικρομεσαίας αγροτιάς.  Τα έξοδα μας είναι υπέρογκα και τα προϊόντα μας είτε μένουν αδιάθετα είτε πωλούνται σε εξευτελιστικές τιμές. Δε φτάνει που μας εξαθλίωσαν μας κοροϊδεύουν  και από πάνω τα κόμματα των μνημονίων ,ο πρωθυπουργός και ο αρχηγός της  αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μέσα από προεκλογικές εξαγγελίες που έκαναν στη ΔΕΘ, εξαγγελίες που δε θα φέρουν καμία ελάφρυνση στους αγρότες και στους κτηνοτρόφους. Τα χρόνια που έχουμε μπροστά μας θα είναι ακόμη πιο δύσκολα και το μοναδικό μας όπλο είναι το οργανωμένο αγροτικό Κίνημα που εκφράζεται από τους αγροτικούς συλλόγους τις ομοσπονδίες και την  πανελλαδική Επιτροπή των μπλόκων.

Ετσι λοιπον σας καλούμε να ενισχυσετε με τη συμμετοχή σας κι αλλο τον αγροτικο συλλογο Τυρνάβου ενα συλλογο που τα τελευταία χρόνια είναι απο τους πιο δυναμικους πανελλαδικά με καθημερινη δράση εκατοντάδες παραστάσεις διαμαρτυρίας σε κρατικους φορεις και αρμοδιες Υπηρεσίες με σκοπό να προασπίσει τα δικαιώματα των συναδέλφων τις περιοχής μας , με σημαντικές επιτυχίες στην αποκατάσταση των αδικιών που έχουν γίνει κατά καιρούς και μαζικά (αποζημιώσεις, θέματα υγείας, θέματα οδοποιίας , άρδευσης).

Με συμμετοχή σε αγώνες με άλλους μαζικούς συνδικαλιστικούς φορείς του οργανωμένο κινήματος ενάντια  στη λαίλαπα των αντιλαϊκών μέτρων που επιβάλλονται τα  τελευταία χρόνια. Ο αγροτικός σύλλογος Τυρνάβου είναι εργαλείο αντίστασης στα χέρια όλων μας. Σας καλούμε να τον ενισχύσετε και άλλο με τη συμμετοχή σας στη εκλογοαπολογιστικη  συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί Παρασκευή 5/10/2018 και ωρα 7:00μ.μ στο Εμμανουήλειο πνευματικό Κέντρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ