ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΗΜΕΡΑ Ο Π. ΣΑΡΧΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΕΠΙΤΗΡΗΤΑ ΑΛΟΓΑ

Την πόρτα του Εισαγγελέα πέρασε σήμερα ο δήμαρχο Τυρνάβου Παν. Σαρχώσης, με σκοπό να του παραδώσει έναν πλήρη φάκελο με στοιχεία για τις ενέργειες της δημοτικής αρχής από το 2014 μέχρι σήμερα, με στόχο την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκαλούν τα ανεπιτήρητα άλογα στην ευρύτερη περιοχή του Αργυροπουλίου.

Ο δήμαρχος με την ενέργειά του αυτή θέλησε να δώσει όλα τα στοιχεία στην Εισαγγελική αρχή με στόχο να διερευνήσει πλήρως την υπόθεση και αν χρειαστεί να προχωρήσει στην άσκηση διώξεων κατά παντός υπευθύνου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του φακέλου από τον Οκτώβριο κιόλας του 2014 η δημοτική αρχή με έγγραφά της απευθύνθηκε στην Αποκεντρωμένη διοίκηση για να γνωστοποιήσει το πρόβλημα των ζημιών που προκαλούν τα άλογα σε καλλιέργειες, στη συνέχεια τα επόμενα χρόνια έστειλε επιστολές στο ΥΠΑΑΤ, στο Δασαρχείο, ενώ έκανε και αναφορά στον Εισαγγελέα. Παράλληλα αναζήτησε τους ιδιοκτήτες αυτών των αλόγων ενώ προειδοποίησε ότι θα τα συγκεντρώσει και θα τα εκποιήσει σε περίπτωση που δεν συμμορφωθούν. Ενώ τον Ιανουάριο του 2018 είχε κάνει αναφορά στον Εισαγγελα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ