Π. ΣΑΡΧΩΣΗΣ: ΜΗ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΗΜΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ

Ο δήμαρχος μεταβαίνει την Τρίτη στην Αθήνα και προειδοποιεί με δυναμικές αντιδράσεις αν δεν βρεθεί λύση

Δεν έκρυβε σήμερα τη δυσαρέσκειά του για τις εξελίξεις γύρω από τους διήμερους αμβυκούχους ο δήμαρχος Τυρνάβου Π. Σαρχώσης κάνοντας λόγο για μη αποδεκτή εξέλιξη και ζητώντας την άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος/ Αλλωστε για αυτό το λόγο μεταβαίνει το πρωί στην Αθήνα για επαφές με τον υπουργό.

Σε δήλωσή του για τις εξελίξεις αναφέρει:

“Ο Δήμαρχος Τυρνάβου κ Σαρχώσης Παναγιώτης εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του για την εξέλιξη του θέματος της απόσταξης περιόδου 2018, μετά τη δημοσίευση της εγκυκλίου από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης που καθορίζει τη διαδικασία απόσταξης και επιβάλλει αλλαγές σε σχέση με το παρελθόν.

Αποτέλεσμα αυτού είναι να μην γίνει δυνατή η απόσταξη των ποσοτήτων που έχουν προγραμματίσει οι αμπελουργοί.

Η εξέλιξη αυτή αιφνιδίασε τους διήμερους αμπελουργούς του Δήμου Τυρνάβου.

Αυτό το ενδεχόμενο σε συνδυασμό με το πρόβλημα της φετινής μειωμένης παραγωγής θα επιφέρει δραματικές επιπτώσεις στην τοπική οικονομία.

Ο Δήμαρχος έχει καταστήσει σαφές εδώ και πολύ καιρό στην πολιτική ηγεσία, στους υπηρεσιακούς παράγοντες και σε κάθε άλλο  εμπλεκόμενο πως αυτό δεν θα γίνει αποδεκτό από την τοπική κοινωνία.

Για το λόγο αυτό και για άλλη μια φορά μεταβαίνει σήμερα Τρίτη 16 Οκτωβρίου  στην Αθήνα προκειμένου να πιέσει στην κατεύθυνση εξεύρεσης θετικής λύσης και άρσης  του αδιεξόδου.

Σε  κάθε άλλη περίπτωση η διερεύνηση και η οργάνωση του τρόπου διεκδίκησης θα μας απασχολήσει όλους και η αντίδραση θα είναι γρήγορη και δυναμική”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ