Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Συνελήφθησαν, χθες (20-10-2018) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, επτά άτομα, ηλικίας από 15 έως 23 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της παράβασης του νόμου περί αθλητισμού και της διατάραξης κοινής ειρήνης.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα που διεξήχθη χθες το βράδυ στη Λάρισα, εξωτερικά του γηπέδου, ομάδα ατόμων, μεταξύ των οποίων οι συλληφθέντες, έρριψαν στις αστυνομικές δυνάμεις αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς (μολότοφ), πυρσούς και πέτρες, ενώ στη συνέχεια προξένησαν πυρκαγιά σε (8) κάδους απορριμμάτων του Δήμου της πόλης, οι οποίοι καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Κατασχέθηκαν ένα σακίδιο με τέσσερις αχρησιμοποίητους εμπρηστικούς μηχανισμούς (μολότοφ), ένα σακίδιο με λίθους, ένας αχρησιμοποίητος πυρσός, ένα πανό, μία φορητή μεγαφωνική συσκευή και δύο κουκούλες (full face).

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ