ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕΞ ΓΙΑ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ-ΧΕΙΜΩΝΑ 2018/2019

Στα “νεανικά” κοινά, ή αλλιώς στους λεγόμενους Millennials το πατροπαράδοτο “ιεραποστολικό” θεωρείται απολύτως πασέ, ενώ αντιθέτως δηλώνουν fans του doggy style.

Aυτή η ανατροπή είναι φετινή και καταγράφηκε από τη SKYN Condoms Millennial Sex Survey για το 2018, αφού μόλις μέχρι πριν δυο χρόνια το “συντηρητικό” ιεραποστολικό ήταν πρώτο και καλύτερο στις προτιμήσεις τους με 36%, ενώ τώρα σημείωσε μεγάλη πτώση, αφού πλέον το επιλέγει το 22% των ερωτηθέντων.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται το “cowgirl”, το οποίο παλαιότερα ονομαζόταν και “woman on top” συγκεντρώνοντας το 18 % των Millennials που έλαβαν μέρος στην έρευνα. Να σημειωθεί ότι τη στάση αυτή επέλεξαν τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες.

Όσον αφορά στις ηλικίες 30-36 η συντριπτική πλειοψηφία επιλέγει το “doggy style” σε ποσοστό 41% και σημειώνει το χαμηλότερο ποσοστό της στις ηλικίες 19-24 το οποίο είναι μόλις 26%.Μάλιστα εντύπωση προκαλεί ότι τη συγκεκριμένη στάση την προτιμούν οι παντρεμένοι σε ποσοστό 34 % και οι singles σε ποσοστό 24%.

Οι Millennials κάνουν σεξ μια φορά την εβδομάδα στο εντυπωσιακό ποσοστό του 72% και η αγαπημένη τους στάση είναι το “doggy style”. Δεύτερο στο νήμα έρχεται το “Cowgirl” με 68% και μετά το …χάος.

 

marieclaire.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ