ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΘΕΒ ΚΑΙ “TEN BRINKE HELLAS” ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ REAL ESTATE

Την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας που αφορά στην ανάπτυξη και την και αξιοποίηση επιχειρηματικών ακινήτων στη Λάρισα και τη Θεσσαλία ανακοίνωσαν σε κοινή συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα γραφεία του Συνδέσμου ο πρόεδρος του ΣΘΕΒ Αχιλλέας Νταβέλης και ο διευθύνων σύμβουλος

της Ten Brinke Hellas SA Φώτης Γιώφτσιος.

«Μέσω του μνημονίου μας δίνεται η δυνατότητα να προβούμε σε αναπτυξιακές ενέργειες στον τομέα του real estate και να βοηθήσουμε επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν τα ακίνητά τους», τόνισε ο κ. Νταβέλης, προσθέτοντας πως σε δεύτερο βαθμό θα υπάρξει δυνατότητα συνεργασίας για την αξιοποίηση του πρωτογενή τομέα, κυρίως στο κομμάτι των κατασκευών.

«Προσφέρουμε τεχνογνωσία παραμένοντας στη χώρα σε περίοδο κρίσης και επενδύοντας μάλιστα 70 εκ. ευρώ, δίνοντας διέξοδο στον πελάτη που έχει το ακίνητο και δεν μπορεί να το αξιοποιήσει και στον επενδυτή που ενδιαφέρεται», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Γιώφτσιος, ο οποίος αποκάλυψε πως μεγάλη εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των αθλητικών ειδών ενδιαφέρεται να επενδύσει στη Λάρισα.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ