ΕΛΑΣΣΟΝΙΤΗΣ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΓΙΟ ΤΟΥ

Τραγωδία στον αγώνα μπάσκετ μεταξύ του Γ.Σ Ελασσόνας και της ΑΕΛ για το πρωτάθλημα μπάσκετ της ΕΣΚΑΘ, όταν κατά τη διάρκεια του ματς φίλαθλος έπαθε ανακοπή για να καταλήξει στις κερκίδες του γηπέδου.

Όπως διαπιστώθηκε επρόκειτο για τον πατέρα του αθλητή του Γ.Σ Ελασσόνας Μ. Πισπιρίκου, ο οποίος πήγε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την ομάδα και τις προσπάθειες του γιου του με τραγική κατάληξη.

Σε ανακοίνωσή της η διοίκηση της ΑΕΛ σημειώνει τα εξής:

Το Δ.Σ. της Α.Ε.Λ., προπονητές και αθλητές εκφράζουμε τη θλίψη μας για τον αδόκητο χαμό του φιλάθλου της Ελασσόνας, πατέρα του αθλητή Μιχάλη Πισπιρίκου, από ανακοπή καρδιάς κατά τη διάρκεια του σημερινού αγώνα Γ.Σ.Ε.Ελασσόνας – Α.Ε.Λ. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος.

Καθυστέρηση

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι αθλητής της ΑΕΛ μέσω της προσωπικής του σελίδας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αφού εκφράζει τα ειλικρινά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου πατέρα σημειώνει ότι το ασθενοφόρο έκανε σχεδόν 40′ για να φτάσει στο γήπεδο. Σίγουρα πολύ σοβαρή η καταγγελία και καλό είναι να υπάρξει απάντηση.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ