Ε.Κ. ΛΑΡΙΣΑΣ: ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (ΦΩΤΟ)

Συγκέντρωση κατά του προϋπολογισμού του 2019 στη Λάρισα

«Λίγες μέρες μετά την πανελλαδική απεργία που κάναμε στις 28/11, κόντρα στην υπονομευτική προσπάθεια της πλειοψηφίας της διοίκησης της ΓΣΕΕ, είμαστε ξανά στο δρόμο οι εργαζόμενοι, μαζί με τους αγρότες που ξαναβγαίνουν στο δρόμο, για να διαδηλώσουμε την θέλησή μας να διεκδικήσουμε τα αιτήματα

που ανταποκρίνονται στην ικανοποίηση των δικών μας αναγκών και όχι των λίγων, την θέλησή μας ότι δεν δεχόμαστε να ζούμε με την κοροϊδία, τα ψέματα και τα ψίχουλα κυβέρνησης και εργοδοσίας, εκφράζοντας την αντίθεσή μας στο νέο αντιλαϊκό κρατικό προϋπολογισμό της φοροληστείας και των πλειστηριασμών, που ετοιμάζεται να ψηφίσει σε λίγο η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

Αυτά τονίστηκαν μεταξύ άλλων το βράδυ της Τρίτης στην κεντρική πλατεία της Λάρισας από το μέλος της διοίκησης του ΕΚΛ Γ. Τσούγκρα, στο πλαίσιο συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου ενάντια στον προϋπολογισμό του 2019.

«Ενώ μας έκλεψαν ολόκληρα καρβέλια, μοιράζουν ή υπόσχονται ψίχουλα, με το βλέμμα στραμμένο στις εκλογές, τόσο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, όσο η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, για να νομιμοποιήσουν την κλοπή των καρβελιών. Οι εργάτες, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι, τα φτωχά λαϊκά στρώματα και η νεολαία μας, να τους τιμωρήσουν και στις εκλογές, ενισχύοντας τους συνεπείς αγωνιστές που παλεύουν για την υπεράσπιση των ταξικών μας συμφερόντων», υπογράμμισε ο κ. Τσούγκρας, ενώ η κινητοποίηση ολοκληρώθηκε με πορεία στο κέντρο της Λάρισας.

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ