3 ΕΚ. € ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΜΙΑΝΤΟΣΩΛΗΝΩΝ ΣΕ ΤΥΡΝΑΒΟ ΚΑΙ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Την έγκριση χρηματοδότησης του έργου από το “Φιλόδημο” ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών 

Την ένταξη στο πρόγραμμα “Φιλόδημος” στην πρόσκληση «Βελτίωση των Υποδομών των Δικτύων Ύδρευσης» του έργου “Επέκταση-αντικατάσταση και εκσυγχρονισμός των δικτύων ύδρευσης του Δήμου Τυρνάβου” με χρηματοδότηση 3 εκ. € ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης.

Πρόκειται για το έργο που θα οδηγήσει στην αντικατάσταση των αμιαντοσωλήνων στα δίκτυα ύδρευσης του Αμπελώνα και του Τυρνάβου και αποτελούσε έναν από τους βασικότερους στόχους της διοίκησης της επιχείρησης αλλά και της δημοτικής αρχής, αλλά και την κατασκευή ηλεκτροπαραγωγών ζευγών για αυτονομία και μείωση του κόστους της ηλεκτρικής ενέργειας στη λειτουργία των γεωτρήσεων.

Με αφορμή τη θετική εξέλιξη ο δήμαρχος Τυρνάβου Παναγιώτης Σαρχώσης μιλώντας στο paidis.com δεν έκρυβε την ικανοποίησή του για τη θετική αυτή εξέλιξη, σημειώνοντας και τα εξής:

“Οπως ανέφερα και στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο δήμος Τυρνάβου βρίσκεται σε μία διαδικασία εγκρίσεων σημαντικών έργων από το ΕΣΠΑ και το πρόγραμμα “Φιλόδημος”.

Τόσο η συγκεκριμένη ένταξη όσο και αυτές που θα ακολουθήσουν περιγράφουν το αφήγημα της δημοτικής αρχής για το δήμο Τυρνάβου το οποίο και θα αποτελέσει την πυξίδα μας και για τη νέα τετραετία που θα υλοποιηθούν αυτά τα έργα και τα οποία θα αλλάξουν την εικόνα του δήμου μας”.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ