ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΕ.Κ.Ε.Σ. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ο Λαρισαίος Χ. Ανδρεόπουλος είναι ο συντονιστής εκπαιδευτικού έργου θεολόγων

Tις ευχές του για την επιτυχία του έργου της νεοσύστατης υποστηρικτικής δομής του Περιφερειακού Κέντρου Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.) Στερεάς Ελλάδας παρέσχε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος στην αντιπροσωπεία Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου του οικείου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. που τον επισκέφθηκε εθιμοτυπικά

στο γραφείο του, στο πνευματικό κέντρο της Μητρόπολης.

Ο Σεβ. κ. Νικόλαος εξέφρασε τις ευχή του για  την επιτυχία  του έργου που καλείται να προσφέρει το ΠΕ.Κ.Ε.Σ. ως αποκεντρωμένη, περιφερειακή υπηρεσία του Υπ. Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, στον εκπαιδευτικό σχεδιασμό, την παρακολούθηση, τον συντονισμό, την παιδαγωγική στήριξη του έργου των σχολικών μονάδων καθώς και την επιστημονική υποστήριξη των εκπαιδευτικών, ευχόμενος, παραλλήλως, στους Συντονιστές καλή δύναμη στην επιτέλεση των καθηκόντων τους.

Ο Μητροπολίτης κ. Νικόλαος και οι Συντονιστές για αρκετή ώρα είχαν μια ευχάριστη επικοινωνία κατά την διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν διάφορα θέματα γενικού ενδιαφέροντος και ο Σεβασμιώτατος διαβεβαίωσε τους συνομιλητές του ότι η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος θα συνεργαστεί με την νέα υποστηρικτική δομή του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. στο εκπαιδευτικό έργο της Περιφερείας Στερεάς Ελλάδας με κάθε δυνατό τρόπο για το καλό της εκπαιδεύσεως και του τόπου. Τέλος, ο Σεβασμιώτατος προσέφερε στους εκπαιδευτικούς τον Τόμο των Πρακτικών της Ημερίδος προς τιμήν του Εθνομάρτυρος Αθανασίου Διάκου και το νέο Ημερολόγιο  τσέπης του 2019 της Ιεράς Μητροπόλεως.

Μεταξύ των Συντονιστών που στελεχώνουν το ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Στ. Ελλάδος συγκαταλέγεται και ο Λαρισαίος θεολόγος, Δρ. Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος, ως Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου κλάδου ΠΕ01 (θεολόγων).

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com