ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ:  ΝΑ ΠΡΟΣΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ ΞΑΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ 

rrem

«Όποιος από τους βουλευτές του ελληνικού Κοινοβουλίου επικυρώσει με την ψήφο του την κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών, θα είναι υπόλογος όχι μόνο απέναντι στους Έλληνες πολίτες αλλά και στην ιστορία του Έθνους μας. Οι κ.κ. Τσίπρας και Κοτζιάς, παραχωρώντας τη “μακεδονική εθνότητα” και τη “μακεδονική γλώσσα”,

αποθράσυναν τις αλυτρωτικές διεκδικήσεις των Σκοπιανών και ο κ. Καμμένος είναι ο τελευταίος που δικαιούται να ομιλεί, καθώς ήταν εκείνος, που έδωσε το στυλό στον κ. Τσίπρα για να υπογράψει τη Συμφωνία».

Ο Χρήστος Κέλλας, από τον Τύρναβο όπου βρέθηκε, για να ανταλλάξει ευχές με πολίτες της επαρχίας, έδωσε το στίγμα για όσα πρόκειται να ακολουθήσουν το αμέσως προσεχές διάστημα στο ελληνικό Κοινοβούλιο, με την Συμφωνία των Πρεσπών να κυριαρχεί.

Στη συζήτηση με κατοίκους του Τυρνάβου, έγινε αναφορά και σε θέματα του αγροκτηνοτροφικού τομέα, ενώ ο χρόνος διεξαγωγής των εθνικών εκλογών ήταν το κοινό ερώτημα όλων των παρισταμένων, με τον Λαρισαίο πολιτικό να δηλώνει:

«Ο Τύρναβος, μια περιοχή που πρωταγωνιστεί τόσο στην παραγωγή όσο και στη μεταποίηση και το εμπόριο, βιώνει στο πετσί του τα αποτελέσματα της πολιτικής των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Η “στοχευμένη” από την κυβέρνηση εξαθλίωση της μεσαίας τάξης, έχει οδηγήσει νοικοκυραίους σε απόγνωση, υγιείς επιχειρήσεις σε λουκέτο και αγρότες και κτηνοτρόφους σε μαρασμό.

Η παράταξή μας, θα προχωρήσει στο “χτίσιμο” μιας νέας οικονομίας, δίκαιης, παραγωγικής και ανταγωνιστικής, προσδίδοντας στη μεσαία τάξη τον πρωταγωνιστικό ρόλο, που της αρμόζει.

Διαπίστωσα και από τον Τύρναβο αυτό που πλέον ομολογούν όλοι. Οι μέρες της σημερινής Κυβέρνησης είναι μετρημένες και η μεγάλη πολιτική αλλαγή, που επιθυμούν οι υγιείς δυνάμεις του τόπου, προ των πυλών.

Ελπίζω οι εθνικές εκλογές να γίνουν το συντομότερο δυνατόν, όμως φοβάμαι ότι στην Κυβέρνηση θέλουν να “απολαύσουν” τις καρέκλες τους μέχρι το “τελευταίο δευτερόλεπτο…”».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ