ΔΗΜΤΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ: ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΕΣ

Η απάντηση της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ στον παραιτηθέντα από το όργανο Ανδρέα Ξηρομερίσιο

Προς μεγάλη μας έκπληξη αλλά και λύπη πληροφορηθήκαμε από τα μέσα ενημέρωσης, την παραίτηση του κ. Ανδρέα Ξηρομερίσιου από τη ΔΗΜΤΟ ΝΔ Τυρνάβου “σε ένδειξη διαμαρτυρίας και για να μην πληγεί το κύρος της ΝΔ στον Τύρναβο”, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, λόγω της απόφασης της επικεφαλής

της Διαδημοτικής Συνεργασίας Τυρνάβου Αμπελώνα, Αν. Ψύρρα, να υπερψηφίσει για μία ακόμη χρονιά τον προϋπολογισμού του δήμου Τυρνάβου.

Έκπληξη, γιατί ο κ. Ξηρομερήσιος ήταν Αντιπρόεδρος της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Τυρνάβου το 2017, όταν η κ. Ψύρρα ψήφιζε για πρώτη φορά τον προϋπολογισμό του Δήμου Τυρνάβου και δεν παραιτήθηκε!

Έκπληξη, γιατί και το 2018, όταν η κ. Ψύρρα ξαναψήφιζε τον προϋπολογισμό του Δήμου Τυρνάβου, πάλι δεν παραιτήθηκε!

Έκπληξη, γιατί κατά τις εκλογές της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Τυρνάβου, που διεξήχθησαν τον περασμένο Μάιο και ενώ η κ. Ψύρρα είχε ψηφίσει δύο φορές ως τότε τον προϋπολογισμό του Δήμου Τυρνάβου,  ο κ. Ξηρομερήσιος έβαλε και πάλι υποψηφιότητα, γνωρίζοντας επίσης πως επικεφαλής της Διαδημοτικής Συνεργασίας Τυρνάβου Αμπελώνα παρέμενε η κ. Ψύρρα!

Λύπη, γιατί παρά το ότι ο κ. Ξηρομερήσιος το 2014 είχε κατέλθει στις δημοτικές εκλογές υποψήφιος με παράταξη, που δεν είχε την στήριξη της ΝΔ, εμείς ανοίξαμε τις πόρτες μας και τον καλωσορίσαμε, όταν εκείνος αποφάσισε να ενταχθεί στη ΔΗΜΤΟ ΝΔ Τυρνάβου το 2016, αποδεικνύοντας εμπράκτως την φιλοσοφία της παράταξής μας ότι όλοι όσοι θέλουν να προσφέρουν έχουν θέση σε αυτή.

Λύπη, γιατί ο κ. Ξηρομερήσιος αν και νέος ηλικιακά, χρησιμοποιεί τις πλέον παλαιοκομματικές τακτικές, πιστός στη φιλοσοφία και τις αντιλήψεις της δημοτικής ομάδας την οποία υπηρετεί, επιβεβαιώνοντας πλήρως τη ρήση “ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργετηθέντος”.

Στον Δήμο Τυρνάβου ευτυχώς όμως, όλοι γνωριζόμαστε και όλοι πλέον ξέρουν τον ρόλο του καθενός.

Την ώρα που η ΝΔ τόσο σε εθνικό όσο και σε δημοτικό επίπεδο, συμπαρασύρει σε ένα ποτάμι αλλαγής όλους τους υγιώς σκεπτόμενους πολίτες, κάποιοι παραμένουν εμμονικά στη μιζέρια, την κουτοπονηριά και τις ραδιουργίες.

Τους αφήνουμε εκεί…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ