ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΛΑΠΠΑ ΣΤΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΞΗΡΟΜΕΡΙΣΙΟΥ – ΚΑΤΣΑΡΟΥ

Δείτε τι αναφέρει ο δημοτικός σύμβουλος της Δράσης Πολιτών και μέλος της ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου της ΝΔ

Μετά τα όσα διημείφθησαν μεταξύ του κ. Ξηρομερίσιου και του κ. Κατσαρού , θεωρώ πως ήρθε η στιγμή να καταθέσω μια προσωπική μου εμπειρία ,που ίσως βοηθήσει να μπουν τα πράγματα στη θέση τους.

Πριν η κ. Ψύρρα υπερψηφίσει για δεύτερη φορά τον προϋπολογισμό του κ. Σαρχώση , συναντήθηκα στην Πλατεία του Τυρνάβου με τον κ. Χριστόφορο Κατσαρό, που τότε ήταν πρόεδρος στη ΔΗΜΤΟ ΝΔ Τυρνάβου.

Ως δημοτικός σύμβουλος και ως μέλος της ΝΔ, αλλά και ως άνθρωπος που είχα ψηφίσει τον κ. Κατσαρό για την προεδρία της ΔΗΜΤΟ, του ζήτησα να παρέμβει, για να μην υπερψηφίσει η κ. Ψύρρα τον προϋπολογισμό της δημοτικής αρχής του ΣΥΡΙΖΑ, πράγμα απαράδεκτο για κάθε εχέφρονα Νεοδημοκράτη.

Ο κ. Κατσαρός μου έδωσε το χέρι και μου είπε επί λέξει: “Κύριε Θόδωρε μην ανησυχείς.Η κ. Ψύρρα δεν πρόκειται να στηρίξει έναν Συριζαίο δήμαρχο και να ψηφίσει τον προϋπολογισμό του, γιατί την ελέγχω απόλυτα  ως πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ”.

Όμως , ύστερα από λίγες μόνο  ώρες η κ. Ψύρρα, με χαμόγελα πλατιά, υπερψήφισε τον προϋπολογισμό του κ. Σαρχώση χωρίς τον παραμικρό ενδοιασμό.

Δεν θα σχολιάσω καθόλου την ενέργεια της κ. Ψύρρας. Ας κριθεί από τους νεοδημοκράτες και τον κόσμο του Τυρνάβου.  Ούτε επίσης θα σχολιάσω τις υποσχέσεις του κ. Κατσαρού.Ας κριθεί και αυτός από τα μέλη της ΔΗΜΤΟ.

Θεωρώ όμως καθήκον μου , σήμερα, να υποστηρίξω τις θέσεις και τη γενναία συμπεριφορά του ιατρού κ. Ξηρομερίσιου , γιατί με την παραίτησή του διέσωσε την αξιοπρέπεια και την ηθική υπόσταση των Νεοδημοκρατών του Τυρνάβου που βάναυσα καταπατήθηκε τρεις συνεχείς φορές. Ο γιατρός  αντέδρασε δικαίως και γι αυτό τον συγχαίρω δημοσίως.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ