ΣΤΟ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΚΟΥΡΑΣ

Ο υποψήφιος δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας, κατά την διάρκεια των εορτών, συνοδευόμενος από μέλη της νέας δημοτικής κίνησης, επισκέφθηκε τον Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Τυρνάβου και συνομίλησε με τον πρόεδρο του Συνεταιρισμού Χρήστο Τσιτσιρίγγο και μέλη της διοίκησης.

Η συζήτηση ήταν εκτενής και στο τραπέζι τέθηκαν όλα τα προβλήματα που απασχολούν τον Οινοποιητικό Συνεταιρισμό με κύριο τον άδικο φόρο στο κρασί ο οποίος όπως ανέφερε ο κ. Κόκουρας “αν και ανακοινώθηκε ότι από 01-01-2019 καταργείται την ζημιά την έχει κάνει καθώς την περίοδο των εορτών όπου ισχύει ο φόρος γίνεται η μεγαλύτερη κατανάλωση τον χρόνο σε κρασί και η κυβέρνηση αποφάσισε να εισπράξει το μεγαλύτερο μέρος του φόρου τώρα τις εορτές και μετά να καταργήσει τον απαράδεκτο αυτό φόρο. Για μια ακόμη φορά την αδικία την πληρώνουν οι συνεταιρισμοί οι διοικήσεις των οποίων είναι υποχρεωμένες να πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους και να δέχονται αθέμιτο ανταγωνισμό από επιτήδειους”.

Στη συνέχεια ο υποψήφιος δήμαρχος Τυρνάβου ευχήθηκε στην διοίκηση και στο προσωπικό υγεία, ευτυχία και καλές δουλειές για το 2019 καθώς ο Οινοποιητικός  Συνεταιρισμός είναι ο στυλοβάτης της αμπελοκαλλιέργειας στον Τύρναβο.

Τον κ. Κόκουρα συνόδευαν τα μέλη της Νέας Δημοτικής Κίνησης Τυρνάβου Ανδρέας Καλακαλάς, Χρήστος Παληός και Γεώργιος Σακούτσιος.

Εκ μέρους του Συνεταιρισμού στη συνάντηση πέραν του προέδρου Χρήστου Τσιτσιρίγγου, παραβρέθηκαν ο  αντιπρόεδρος του συνεταιρισμού Απόστολος Ευαγγελόπουλος και ο Γενικός διευθυντής Ευάγγελος Σίκαλος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ