«ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ» ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

«Αυτοκτόνησε» στις καθυστερήσεις ο Απόλλωνας Λάρισας, που σε εξ αναβολής παιχνίδι για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της FL αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1-1 με τον τοπικό ΑΟΤ στα Τρίκαλα, δεχόμενος την ισοφάριση στις καθυστερήσεις του αγώνα!

Σε ένα δυνατό παιχνίδι με πολλές και σκληρές μονομαχίες οι παίκτες του Μαρσέλο Τροΐζι δημιούργησαν φάσεις, με τους Μαρκολίνο, Πολέτο και Τασιούλη να μην βρίσκουν στόχο, ενώ στο 79’ κατάφεραν να προηγηθούν με προβολή του Γκουντρουμπή μετά από όμορφη ενέργεια του Πολέτο.

Στο 86’ ο Λουκάο πλάσαρε δίχως να καταφέρει να βρει δίχτυα και να «κλειδώσει» τη νίκη και οι Τρικαλινοί, που δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη, στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Μαντζάρη, με τον Καπό να γράφει το 1-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

ΑΟ Τρίκαλα (Θωμάς Γράφας): Ταΐρης, Πάνος, Ντόσης (45′ λ.τ. Γκουγκούδης), Γκότοβος, Ντιαλό, Τσιάρας, Τριανταφυλλάκος, Συμελίδης, Καπός, Μαρκόφσκι (75′ Λάσκαρης), Σμυρλής (80′ Τσιμίκας).

Απόλλων Λάρισας (Μαρσέλο Τροΐζι): Μαντζάρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Σουλιώτης, Καρατάσιος, Χατζής, Τασιούλης (88′ Μπιμάι), Λούκας Ράμος, Μαρκολίνο (71′ Γκουντρουμπής), Πολέτο (81′ Λίταινας), Λουκάο.

Ε.Π.

ΦΩΤΟ: goaltrikala.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ