ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΗΣ ΕΠΣΛ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ

Ανεβασμένος αγωνιστικά και κυρίως ψυχολογικά εμφανίζεται ο Τύρναβος, που μετά τα τελευταία επιτυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ πανηγύρισε και την πρόκρισή του στους «32» του κυπέλλου της Ένωσης.

Ο Τύρναβος επικράτησε της Δόξας Αργυροπουλίου με 2-0 σε νοκ άουτ αναμέτρηση, χάρη σε δύο τέρματα του Πατσιωτού στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ στα άλλα δύο παιχνίδια της ημέρας την πρόκριση πήραν το Κιλελέρ και το Στεφανόβουνο.

Τύρναβος 2005 (Βαγγέλης Τζιόλας): Χαλκιάς, Καρράς, Κόκκας, Πρατσίλας, Νταναβάρας, Πατσής (70′ Δασκαλόπουλος), Ντονούδης, Μπάκος Κ., Μπάκος Ι. (80′ Ιωαννίδης), Κατσαρός (60′ Κοκόμπελης), Πατσιωτός.

Δόξα Αργυροπουλίου (Βασίλης Νάρης): Μπαχτσιβάνος Αστ., Μπαχτσιβάνος Αστ., Χατζής, Κουρμπάτι, Μπαμπάκος (60′ Βογιατζής), Φουρτούνας, Σχοινάς, Καλόγηρος (74′ Κόκκορας), Γκαραγκούνης, Τσιαμούρας, Τσούτσας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Στεφανόβουνο/Γαλανόβρυση – Ακαδημία Τυρνάβου 3-2 στην παράταση (κ.α. 2-2)

Ιπποκράτης – ΑΕ Κιλελέρ 0-4

Τύρναβος 2005 – Δόξα Αργυροπουλίου 2-0

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

Για τη φάση των «32» το εισιτήριο πήραν ακόμη ο Δαμασιακός, το Βλαχογιάννι, ο Παναγροτικός Νίκαιας, ο Ηρακλής Λάρισας και ο Αετός Αμυγδαλέας, ενώ τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Προμηθέας ΑΕ Λάρισας – Δόξα Βλαχογιαννίου 1-2

Δήμητρα Γιάννουλης – Δαμασιακός 0-1 (0-0 κ.δ.)

Κεραυνός Δένδρων – Παναγροτικός Νίκαιας 1-2

Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων – Ηρακλής Λάρισας 0-5

ΑΟ Ναρθακίου – Αετός Αμυγδαλέας 2-4

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ