ΜΕ ΤΗ ΔΑΚΕ Α/ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Η ΑΘΗΝΑ ΣΙΑΦΑΡΙΚΑ

Στην ετήσια εκδήλωση της ΔΑΚΕ Πρωτοβαθμιας Εκπαίδευσης, παρευρέθηκε η Τυρναβίτισσα δικηγόρος και μέλος του Μητρώου Στελεχών της ΝΔ, Αθηνά Σιαφαρίκα. Η νεαρή δικηγόρος απευθυνόμενη στους παρευρισκόμενους εκπαιδευτικούς θέλησε να τους εκφράσει ένα μεγάλο «ευχαριστώ». «Ευχαριστώ» διότι, όπως δήλωσε, αν κάτι έγινε στη ζωή της το οφείλει σε δασκάλους:

Αφενός στους εκπαιδευτικούς γονείς της, Αγλαΐα Τσιγάνη και Παύλο Σιαφαρίκα, αφετέρου σε όλους εκείνους τους εκπαιδευτικούς στο ελληνικό δημόσιο σχολείο που της  μετέδωσαν όχι μόνο γνώσεις, αλλά και τις αξίες και αρχές με τις οποίες πορεύεται.

H Αθηνά, η οποία αποφοίτησε 1η από το Ενιαίο Λύκειο Τυρνάβου, κάλεσε τους παρευρισκόμενους εκπαιδευτικούς, στις ερχόμενες εκλογές να εμπιστευθούν τη νέα γενιά και τους εκπροσώπους της, καθώς, όπως ανέφερε, «είμαστε οι μαθητές σας – εσείς μας διαμορφώσατε και μας δώσατε τα εφόδια για να βελτιώσουμε την πατρίδα μας.

Κι εμείς θα βάλουμε τα δυνατά μας να ανταποκριθούμε στην εμπιστοσύνη σας!».

Τέλος, η δραστήρια δικηγόρος συνομίλησε με την υποψήφια ευρωβουλευτή κ. Ασημακοπούλου, η οποία επίσης παρευρέθηκε στην εκδήλωση, ανταλλάσσοντας εμπειρίες η κάθε μια για τον δικό της αγώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ