Η ΜΑΡΕΒΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ «ΓΑΛΑΖΙΑ» ΚΑΡΦΙΑ

Κοσμοσυρροή το βράδυ της Τρίτης στη «γαλάζια» εκδήλωση για την οικογένεια, με την παρουσία της Μαρέβα Μητσοτάκη να αποτελεί πόλο έλξης για τους Νεοδημοκράτες που πλημμύρισαν την αίθουσα αλλά και τους διαδρόμους πολυτελούς ξενοδοχείου της πόλης.

Περήφανος οικοδεσπότης ο πρόεδρος της τοπικής ΝΟΔΕ Χρ. Καπετάνος, όχι μόνο υποδέχθηκε τη σύζυγο του προέδρου της ΝΔ στην είσοδο του ξενοδοχείου, μα και πλαισιώθηκε ούτε λίγο ούτε πολύ από 8 συνολικά κυρίες στο πάνελ που στήθηκε.

Την αίσθηση… σαλονιού έδινε το σκηνικό, την ώρα που δεν έλειπαν τα σχόλια για την επιτυχία της εκδήλωσης, με τη Μαρέβα Μητσοτάκη να επιλέγει τη Λάρισα για την πρώτη εκτός λεκανοπεδίου εξόρμηση, ενώ κομματικά στελέχη και φίλοι της παράταξης έδωσαν «μάχη» για να φωτογραφηθούν μαζί της.

Περίσσευαν και τα διαδικτυακά… καρφάκια «γαλάζιων» που χρέωναν την επιτυχία προσωπικά στον πρόεδρο της ΝΟΔΕ, “δυστυχώς για κάποιους αποδεικνύεις τις τεράστιες σου δυνατότητες που ίσως να μην ήταν αρκετές για λίγους αλλά περισσεύουν για πολλές χιλιάδες!! Ουδείς προφήτης στον τόπο του!!!”, αλιεύσαμε το σχόλιο από τη σελίδα του Χρ. Καπετάνου, ενώ παρατηρητής δεν άντεξε και το διέπραξε σχολιάζοντας την έλευση της κ. Μητσοτάκη.

«Θεσμικό ρόλο δεν έχει, αλλά και μόνο η προσέγγισή της ακόμη και από εκπροσώπους φορέων για την προώθηση αιτημάτων είναι ενδεικτική της εικόνας που δόθηκε», σχολίασε με νόημα ο Λαρισαίος, που έσπευσε να αναρωτηθεί πόσα από αυτά που ζητήθηκαν θα μεταφερθούν… στο σπίτι!!

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ