ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ «ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ»

Μηνύματα και παρουσίες με πολλούς αποδέκτες στην εκδήλωση της «Συμπαράταξης Λαρισαίων», που αποτέλεσε το “talk of the town” το βράδυ της Τετάρτης στη Λάρισα.

Εξαιρετικός οικοδεσπότης ο δήμαρχος Λαρισαίων που αντάλλαξε δυο κουβέντες με όλους στο λόμπι του ξενοδοχείου, από στήθους η ομιλία του λίγο αργότερα, ενώ δεν πτοήθηκε ούτε από το στιγμιαίο μπλακ άουτ κατά την έναρξη της τοποθέτησής του, αφού ελάχιστες φορές χρειάστηκε να συμβουλευτεί τις σημειώσεις του.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Δυσκολεύτηκαν οι δημοσιογράφοι στην καταγραφή παρουσιών, απίστευτο πλήθος πλημμύρισε την αίθουσα μα και το λόμπι του ξενοδοχείου, ενώ μεταξύ άλλων το παρών έδωσαν οι περισσότεροι υποψήφιοι του ΚΙΝΑΛ (διακρίναμε τους Φ. Αγορίτσα, Ευαγγ. Λιακούλη, Μ. Τολίκα, Μ. Γαλλιού και Β. Τσίτα), στελέχη του Ποταμιού και των Οικολόγων Πράσινων, τον Αστ. Χλωρό, ιδρυτικό μέλος της ΔΡΥΑΣ, το δήμαρχο Αγιάς Αντ. Γκουντάρα, όπως και τους υποψηφίους δημάρχους κκ. Διαμάντο και Γούλα.

Στην εκδήλωση παρών και ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Παπαδόπουλος, ενώ μηνύματα έστειλαν οι βουλευτές Άννα Βαγενά και Κ. Μπαργιώτας, όπως και ο Φ. Σαχινίδης.

Δεύτερο μίνι μπλακ άουτ σημειώθηκε με την παρουσίαση των υποψηφίων, με τους παριστάμενους απτόητους να καταχειροκροτούν τους 110 εκφράζοντας την αισιοδοξία τους για την εκλογική μάχη και την έκβασή της.

ΣΤΟ “ΜΥΛΟ

Με το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησαν στιγμές χαλάρωσης και κεφιού στο κλαμπ του Μύλου, με στελέχη και φίλους της «Συμπαράταξης» να μην κρύβουν την ικανοποίησή τους για την ομολογουμένως πετυχημένη εκδήλωση που προηγήθηκε.

Ε.Π.

ΦΩΤΟ Μύλου: larisanew.gr

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ