ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ ΠΕΤΑΞΕ ΦΟΛΑ ΣΕ ΑΥΛΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή μπόρεσαν οι ιδιοκτήτες ενός πανέμορφου λαμπραντόρ στη συνοικία Καρκατζί στον Αμπελώνα να σώσουν το αγαπημένο τους σκυλί από το δηλητήριο που του πέταξε μέσα στην αυλή του σπιτιού τους θρασύδειλος και απάνθρωπος δολοφόνος που έσπευσε να εξαφανιστεί κρύβοντας προς το παρόν τα ίχνη του.

Ευτυχώς οι ιδιοκτήτες του σκυλιού κατάλαβαν αμέσως ότι κάτι δεν πάει καλά και με τη βοήθεια κτηνιάτρου και πολλές προσπάθειες κατάφεραν να διατηρήσουν στη ζωή το δηλητηριασμένο ζώο.

Οπως διαπίστωσαν, το απόγευμα της Παρασκευής ο υπάνθρωπος πλησίασε το σπίτι τους και πέταξε στην αυλή το δηλητήριο το οποίο έφαγε το σκυλί.

Ηδη για τον εντοπισμό του δολοφόνου έχουν ενεργοποιηθεί τόσο γείτονες που ψάχνουν να βρουν ποιος πέρασε εκείνο το απόγευμα από τη γειτονιά, όσο και πολλοί ζωόφιλοι του Αμπελώνα που ελπίζουν ότι και με τη βοήθεια καμερών θα τον εντοπίσουν και θα τον οδηγήσουν στη δικαιοσύνη.

Από την πλευρά τους οι ιδιοκτήτες του σκύλου ευελπιστούν ότι με την ενεργοποίηση της τοπικής κοινωνίας θρασύδειλοι δράστες όπως ο παραλίγο δολοφόνος της περιοχής, θα απομονωθούν και αργά ή γρήγορα θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ