ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Την ευκαιρία να ενημερωθεί για την κατάσταση δύο σημαντικών συνεταιρισμών που λειτουργούν στον Τύρναβο αλλά και να βρεθεί με μέλη και στελέχη του τοπικού ΚΙΝ.ΑΛ. είχε σήμερα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του κινήματος και γιος του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου Νίκος Παπανδρέου.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Παπανδρέου επισκέφθηκε τον Οινοποιητικό Συνεταιρισμό και ενημερώθηκε από τον πρόεδρο Χρ. Τσιτσιρίγγο και τα μέλη της διοίκησης για την πορεία, τις προοπτικές και τα σχέδια του συνεταιρισμού. Μετά την ενημέρωση δεν έκρυψε την ικανοποίησή τους τονίζοντας ότι βρέθηκε σε ένα συνεταιρισμό πρότυπο που ξέρει να στέκεται στα δικά του πόδια.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε τον ΑΣΕΠΟΠ Τυρνάβου, όπου σε συνάντηση που είχε με τον διευθυντή του συνεταιρισμού Στ. Χατζή και τον υπεύθυνο πωλήσεων Χρ. Γεωργίου πληροφορήθηκε για τη δραστηριότητα, τις παραγωγές των συνεταίρων, την επένδυση που ολοκλήρωσε ο συνεταιρισμός, αλλά και τις δυσκολίες που υπάρχουν στην αγορά.

Αργότερα το μεσημέρι ο κ. Παπανδρέου μαζί με το γραμματέα της ΝΕ Στ. Τσιάκαλο, τον γραμματέα της Τοπικής κ. Αβδουλά, τον υποψήφιο βουλευτή Μ. Τολίκα και πολλά στελέχη του κόμματος είχε την ευκαιρία για χαλαρή πολιτική κουβέντα σε κεντρικό ουζερί του Τυρνάβου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ