ΚΩΝ/ΝΟΣ ΒΕΛΗΣΣΑΡΙΟΥ: ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΑΠ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

Με παράδοση στα αυτοδιοικητικά η γνωστή λαρισαϊκή οικογένεια και από τις κινήσεις που συζητήθηκαν η επιλογή του και η τιμητική πρόταση που του έγινε από τη «Συμπαράταξη» και τον Απ. Καλογιάννη.

Ο λόγος για τον ιδιαίτερα αγαπητό Λαρισαίο δικηγόρο και μέλος της διοίκησης του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας Κων/νο Βελησσαρίου, ο οποίος κατεβαίνει υποψήφιος με τη «Συμπαράταξη», με στόχευση αυτό που ξέρει καλά, να προσφέρει στα κοινά και στην πόλη που υπεραγαπά.

Ο Κωνσταντίνος Βελησσαρίου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρισα. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο στο Πανεπιστήμιο του ΚΕΝΤ, στην Αγγλία. Στο πλαίσιο του μεταπτυχιακού του ειδικεύθηκε στο Διεθνές Αναπτυξιακό Δίκαιο και στο Ευρωπαϊκό Εμπορικό Δίκαιο, ενώ από το 2001 διατηρεί δικηγορικό γραφείο στη Λάρισα με ειδίκευση σε θέματα Αστικού και Εμπορικού Δικαίου.

Από το έτος 2010 έως το έτος 2012 διετέλεσε Νομικός Σύμβουλος του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας. Από το 2018 είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας, όπως επίσης μέλος της Οικονομικής και της Επιστημονικής Επιτροπής του Δικηγορικού Συλλόγου. Μιλάει αγγλικά και ιταλικά ενώ συμμετέχει ενεργά στα κοινά υποστηρίζοντας τη δράση συλλόγων και φιλανθρωπικών σωματείων.

«Οξυδερκής, δραστήριος και με χιούμορ. Γερό χαρτί ο Ντίνος», σχολιάστηκε στην πόλη, ενισχύθηκε σημαντικά η… φαρέτρα του Απ. Καλογιάννη.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ