ΜΕ ΤΟΝ Π. ΣΑΡΧΩΣΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΜΑΡΙΑ ΠΑΙΔΗ – ΝΑΣΙΚΑ

Τη συμμετοχή της στο συνδυασμό του νυν δημάρχου Παναγιώτη Σαρχώση οριστικοποίησε σήμερα ύστερα από συνάντηση που είχε μαζί του στο δημαρχείο η ελεύθερη επαγγελματίας Μαρία Παιδή – Νασίκα.

Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα αμοιβαίας εκτίμησης, με το δήμαρχο να εκφράζει την πλήρη ικανοποίησή του για την εξέλιξη.

“Σήμερα η Μαρία Παιδή – Νασίκα, με επισκέφθηκε στο γραφείο και είπε το “ναι” στην πρότασή μας και θα συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της ΣΥΝΠολιτεία. Είναι μία εξέλιξη που με χαροποιεί ιδιαίτερα, αφού η Μαρία είναι ένα αξιόλογο άτομο με διάθεση να προσφέρει στον τόπο της. Είναι μία υποψηφιότητα με θετικό πρόσημο που δίνει ακόμη μεγαλύτερη δυναμική στο ψηφοδέλτιο. Την καλωσορίζω στη ΣΥΝ Πολιτεία και είμαι βέβαιος ότι μαζί μας θα δώσει έναν καλό και νικηφόρο αγώνα, για έναν αξιοβίωτο δήμο, γιατί το μέλλον μας ενώνει”, ανέφερε ο κ. Σαρχώσης.

Από την πλευρά της η Μαρία Παιδή – Νασίκα ανέφερε:

“Αποφάσισα να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της ΣΥΝ Πολιτείας, εκτιμώντας πάνω από όλα τον ακέραιο χαρακτήρα, την εργατικότητα, την αποτελεσματικότητα και την αποφασιστικότητα του δημάρχου Παναγιώτη Σαρχώση.

Παράλληλα παρακολουθώντας όλα αυτά τα χρόνια την πορεία της δημοτικής αρχής, διαπίστωσα, ότι διαθέτει σχέδιο και όραμα για το δήμο μας. Ειδικά τώρα που εκτυλίσσεται ένα πλούσιο πρόγραμμα έργων, αποδεικνύεται ότι η δημοτική αρχή προετοίμασε το έδαφος για ένα δήμο Τυρνάβου, αντίστοιχο των προσδοκιών όλων μας που αγαπάμε τον τόπο που γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας.

Είμαι στο ψηφοδέλτιο της ΣΥΝ Πολιτείας γιατί πιστεύω ότι μπορώ και εγώ από την πλευρά μου να βάλω ένα λιθαράκι προσφοράς για το καλό του τόπου μας και των συνδημοτών μας”.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ

Η Μαρία Παιδή – Νασίκα γεννήθηκε στον Τύρναβο. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Τα τελευταία 25 χρόνια δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον ιδιωτικό τομέα. Είναι παντρεμένη με τον Τάσο Νασίκα και είναι μητέρα τριών παιδιών. Συμμετέχει ως υποψήφια για πρώτη φορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές στο πλευρό του δημάρχου Παναγιώτη Σαρχώση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ