Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Στην πόλη στις 6 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η 3η Πανελλήνια Συνάντηση Μικρασιατικών Συλλόγων υπό την αιγίδα της ΟΠΣΕ

 Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μικρασιατών ν. Λάρισας ανέλαβε την μεγάλη τιμή αλλά και το δύσκολο έργο της φιλοξενίας στην Λάρισα των Μικρασιατικών Συλλόγων από όλη την Ελλάδα οι οποίοι θα πάρουν μέρος στην 3η Πανελλήνια Συνάντηση υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδας

(ΟΠΣΕ) και με την στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Λαρισαίων η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Ιουλίου στο χώρο της Σκεπαστής Αγοράς στην Νεάπολη.

Ένα πλούσιο πρόγραμμα με  συναντήσεις  και χορευτικές εκδηλώσεις περιέχει το πρόγραμμα το οποίο έχει τον γενικό τίτλο «Καλώς Ανταμωθήκαμε».

Η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μικρασιατών ν. Λάρισας κ. Δέσποινα Θεοδώρου, παρέλαβε απο τον πρόεδρο του Μικρασιατικού Συλλόγου Πιερίας κ. Τάσο Μπογιατζή και το μέλος της ΟΠΣΕ κ. Μαρία Δραγάτση, την ειδική σημαία  που φιλοτεχνήθηκε για τις  συναντήσεις των Μικρασιατών καθώς και την εικόνα του Αγίου Χρυσοστόμου και υπέγραψε το πρωτόκολλο παραλαβής, προκειμένου να το παραδώσει στη συνέχεια στον επόμενο Σύλλογο που θα αναλάβει το Πανελλήνιο Αντάμωμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ