ΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ

Τα ζητήμα της ελληνικής κτηνοτροφίας, της παραγωγής, μεταποίησης και διάθεσης των κτηνοτροφικών προϊόντων αλλά και η νέα νομοθεσία για την ευζωία και διαχείριση των δεσποζόμενων και αδέσποτων ζώων συζητήθηκαν στην επίσκεψη του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου με το συνδυασμό «Λάρισα Μπροστά»

κτηνιάτρου Δημήτριου Γκουγκουλή στη διεύθυνση Κτηνιατρικής.
Στη συζήτηση τονίστηκε η σημασία της συνεργασίας των Δομών της Περιφέρειας με τις υποδομές του Δήμου κυρίως στα ζητήματα ορθής εφαρμογής των κανόνων ευζωίας τόσο στα ζώα συντροφιάς όσο και στις κτηνοτροφικές και μεταποιητικές εκμεταλλεύσεις.
Τον υποψήφιο υποδέχθηκαν ο Προϊστάμενος του Τμήματος Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας κτηνίατρος Παναγιώτης Τσιαμπαλής, ο Προϊστάμενος ΚΑΦΕ Κτηνίατρος Αθανάσιος Κωνσταντινίδης και ο Προϊστάμενος του Τμήματος Υγείας Ζώων Κτηνίατρος Χριστόδουλος Δρίβας.
Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με ξενάγηση σε όλους τους χώρους της Διεύθυνσης και συνομιλία με όλα τα στελέχη των τμημάτων. Ο υποψήφιος Δημήτριος Γκουγκουλής ευχαριστεί τη Διεύθυνση Κτηνιατρικής για τη φιλοξενία και την αγαστή συνεργασία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ