ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ: ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ

Ευχαριστήρια επιστολή προς τους δημότες του Δήμου Τυρνάβου, οι οποίοι τον στήριξαν και τον εξέλεξαν δημοτικό σύμβουλο με τη Νέα Δημοτική Κίνηση Τυρνάβου, απέστειλε ο Αμπελωνίτης Ανδρέας Γιαννόπουλος.

Αναλυτικά η επιστολή:

Στις 2 Ιουνίου ο Δήμος Τυρνάβου άλλαξε σελίδα. Οι συμπολίτες μας, έδωσαν ψήφο εμπιοστοσύνης στη “Νέα Δημοτική Κίνηση Τυρνάβου” και τον επικεφαλή μας Γιάννη Κόκουρα, για να οδηγήσουμε τον Δήμο Τυρνάβου σε καλύτερες μέρες.

Αυτήν τους την εμπιστοσύνη οφείλουμε να την τιμήσουμε, να σταθούμε άξιοι των περιστάσεων και να μην τους απογοητεύσουμε. Οι πολίτες του Δήμου Τυρνάβου, να είναι σίγουροι ότι θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να φτιάξουμε έναν Δήμο, που οι δημότες του θα χαίρονται να ζουν και θα είναι περήφανοι γι’ αυτόν.

Κλείνοντας, αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω την απεριόριστη ευγνωμοσύνη μου, σε όλους αυτούς, που με τίμησαν με την ψήφο τους, πίστεψαν στον λόγο μου και ήταν δίπλα μου σε όλη αυτή τη δύσκολη πορεία.

Θέλω όμως να πω ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στη γυναίκα μου, στα παιδιά μου και τους συγγενείς μας, που όλα αυτά τα χρόνια, δεν έφυγαν λεπτό από το πλευρό μου, στα δύσκολα ήταν πάντα εκεί και δεν μου επέτρεψαν ποτέ να τα παρατήσω.

Σας Ευχαριστώ για όλα από καρδιάς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ