ΌΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ

Με τους πολίτες σε Αργυροπούλι και Ροδιά συνομίλησε ο Χρ. Κέλλας

«Όλα όσα εκτυλίσσονται τις τελευταίες μέρες είναι πρωτοφανή στα κοινοβουλευτικά χρονικά της χώρας. Δεν έχει ξανασυμβεί, κυβέρνηση να δηλώνει ότι προκηρύσσει εκλογές και, αντί η Βουλή να διαλυθεί, όπως προβλέπει το Σύνταγμα, να συνεχίζει να νομοθετεί εν μέσω “βροχής” ρουσφετολογικών ρυθμίσεων.

Αλλά, όπως είχαμε πει και κατά το παρελθόν, “o tempora o mores”. Λίγο έλειψε να ψηφιστεί “ποινή-χάδι” ακόμη και για τους βιαστές, στο πλαίσιο της γενικότερης “εκτίμησης” που τρέφει η Κυβέρνηση προς τους κακοποιούς και τους τρομοκράτες, όπως προκύπτει από τον “νόμο Παρασκευόπουλου” και τον νέο Ποινικό Κώδικα.

Επιπλέον, η αισχρή αυτή συμπεριφορά, που έχει ως τελικό στόχο την αλίευση ψήφων ακόμη και μέσα από το ποινικό έγκλημα και τις φυλακές, συμπίπτει με “τακτοποιήσεις ημετέρων” της τελευταίας στιγμής. Όλα αυτά, βέβαια, απέχουν πολύ από τον ευρωπαϊκό και δυτικό μέσο όρο συναντίληψης για την έννομη τάξη και την ποιότητα διακυβέρνησης. Ευτυχώς, η παραμονή τους στην εξουσία τελειώνει και η χώρα μας θα επιστρέψει στην κανονικότητα.»

Τα ανωτέρω σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο αν. Τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, συνομιλώντας με τους πολίτες, επισκεπτόμενος, κατά σειρά, τη Ροδιά και το Αργυροπούλι, προσθέτοντας:

«Συγχρόνως, η Πατρίδα μας χρειάζεται μία ισχυρή δόση ανάπτυξης, την οποία θα επιτύχουμε διασφαλίζοντας τη διατήρησή της σε υψηλά επίπεδα στη μακροχρόνια περίοδο. Βασικός άξονας της αναπτυξιακής πολιτικής, που θα εφαρμόσει η ΝΔ, είναι η στήριξη του πρωτογενούς τομέα.

Ο Πρόεδρός μας έχει δεσμευθεί για τον εκσυγχρονισμό του ΕΛΓΑ, προκειμένου να ανταποκριθεί στις συνθήκες της Κλιματικής Αλλαγής και οι αγρότες να αποζημιώνονται έγκαιρα και επαρκώς. Επίσης, έχουμε στείλει μηνύματα, προς πάσα κατεύθυνση, ότι οι έλεγχοι θα αυστηροποιηθούν και θα πατάξουμε τις “ελληνοποιήσεις” κρέατος και γάλακτος. Αρκετά με την κατρακύλα των τιμών και τα “βαφτίσια” των προϊόντων!

Επίσης, ο δημοσιονομικός μας σχεδιασμός προβλέπει εν γένει τη ριζική μείωση της φορολογίας και, κατ’ επέκταση, την ελάφρυνση των αγροτών και των κτηνοτρόφων μας από άδικα βάρη, τα οποία επωμίστηκαν τα 4,5 χρόνια ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος, έχουμε υποστηρίξει τη συνταγματική κατοχύρωση της προστασίας των υδάτινων πόρων και την αξιοποίηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, με στόχο την ενίσχυση της πρωτογενούς παραγωγής. Αν και η Κυβέρνηση δεν συναίνεσε και άφησε ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία της συνταγματικής αναθεώρησης, στόχος μας είναι να εφαρμόσουμε, συνδυαστικά, τις απαραίτητες δημόσιες πολιτικές, ώστε να στηρίξουμε την αγροτική μας παραγωγή στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό.

Όλα αυτά θα τα πετύχουμε εάν είμαστε ενωμένοι. Από την επόμενη μέρα των εκλογών, όλες και όλοι μαζί, ξεκινάμε για να χτίσουμε την Ελλάδα του μέλλοντος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ