ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ “ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟΥΣ” ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ

Περιοδεία του Γ. Κατσιαντώνης στους δήμους Κιλελέρ και Αγιάς

Σε Ελευθέριο, Δήμητρα, Νερόμυλους, Αετόλοφο και Ανάβρα κινήθηκε χθες ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κατσιαντώνης και έσφιξε το χέρι του στους κατοίκους των χωριών που τον περίμεναν για να μιλήσουν μαζί του.

“Αυτή η χώρα τα τελευταία χρόνια κρατιέται όρθια, από όλους εσάς εδώ στα χωριά που με κόπους, θυσίες και δουλειά χωρίς αντίκρισμα, υπομένετε τα τεράστια προβλήματα καρτερώντας το αύριο. Και αυτό το αύριο οφείλουμε να το φτιάξουμε εμείς, ανοίγοντας δρόμους προς την ανάπτυξη , μέσα από τον τεράστιο αγροτικό πλούτο που διαθέτει ο κάμπος μας”, επισήμανε ο Γιώργος Κατσιαντώνης τονίζοντας τις τεράστιες αδικίες που έχουν υποστεί οι άνθρωποι της υπαίθρου.

Ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας συζήτησε με τους κατοίκους για τις καταστροφές που υπέστησαν οι καλλιέργειές τους από τις χαλαζοπτώσεις, για τα υψηλά κόστη στις παραγωγές τους, την τεράστια φορολογία και το ανελέητο ψαλίδι στις συντάξεις. “Να τελειώνουμε με τα λόγια του αέρα, και να περάσουμε στις πράξεις, που θα έχουν σεβασμό για όλους εσάς που αγωνίζεστε καθημερινά” τόνισε ο Γιώργος Κατσιαντώνης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ