ΜΕ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΟΥΣ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

Ππραγματοποίησαν περιοδεία και στην Ελασσόνα

Το σφυγμό της νεολαίας αλλά και του πρωτογενούς τομέα παραγωγής «αφουγκράστηκαν» υποψήφιοι βουλευτές της Ένωσης Κεντρώων, που το Σάββατο περιόδευσαν στον Τύρναβο.

Νέοι άνθρωποι και οι ίδιοι, ο εκπαιδευτικός Γιώργος Αναγνωστόπουλος και η δικηγόρος Ιωάννα Καφενούδη δε δυσκολεύτηκαν να βρουν κοινό «κώδικα» με τη νεολαία της περιοχής, επικοινωνώντας το πρόγραμμα της Ένωσης Κεντρώων με επίκεντρο τα διαχρονικά προβλήματα της νέας γενιάς, αλλά και τις φρέσκες ιδέες, την όρεξη και τις γνώσεις που τη διακρίνουν.

Στο… κάδρο και οι συνταξιούχοι, που δεν άργησαν να μπουν στην κουβέντα με επίκεντρο το συνταξιοδοτικό και τις περικοπές που υπέστησαν από ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, ενώ νωρίτερα και αμέσως μετά τον εκκλησιασμό τους στον ιερό ναό του Αγ. Γεωργίου οι δύο υποψήφιοι περιόδευσαν στη λαϊκή αγορά του Τυρνάβου.

«Σημαντικά τα ζητήματα που θέτει η αγροτιά μας και ακόμη σημαντικότερος ο ρόλος του πρωτογενούς τομέα παραγωγής για την ανάπτυξη της χώρας», σημείωσε ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος, μην κρύβοντας τη χαρά του, αφού είχε να το λέει για τη θερμή υποδοχή που τους επιφύλαξαν οι φιλόξενοι κάτοικοι του Τυρνάβου.

Εξάλλου ο προεκλογικός… μαραθώνιος για τους δύο υποψηφίους συνεχίστηκε και την Κυριακή με επίσκεψη στην Ελασσόνα, όπου τον εκκλησιασμό στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου ακολούθησε καφεδάκι και κουβέντα με τους κατοίκους της περιοχής.

Πολλά και ενδιαφέροντα τα όσα ειπώθηκαν, με τους νεαρούς υποψηφίους της Ένωσης Κεντρώων να εστιάζουν σε προβλήματα της περιοχής, ενώ δεν έλειψαν και τα… «καρφάκια», αφού Ελασσονίτες δεν άφησαν ασχολίαστες τις «μεταγραφές» και μετακινήσεις βουλευτών ζητώντας από τους υποψηφίους να μείνουν σταθεροί στις θέσεις τους στηρίζοντας την Ένωση Κεντρώων και το πρόγραμμά της.

Ε.Π.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ