ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ Α.Ο. ΤΚΝΤ “ΕΥ ΖΗΝ” ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Με μία καταπληκτική επίδειξη Ταεκβοντό και προαγωγή εγχρώμων ζωνών έκλεισε η αγωνιστική χρονιά για το σύλλογο Taekwondo  “ΕΥΖΗΝ”, ανάμεσα σε φίλους  γονείς και παιδιά, σε ένα γεμάτο από κόσμο κλειστό Γυμναστήριο Αμπελώνα.

Όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες εντυπωσίασαν τους  παρευρισκόμενους με την επίδειξη και τον ιδιαίτερο ζήλο που έδειξαν κατά την διάρκεια των εξετάσεων, μπροστά στους εξαίρετους δασκάλους – εξεταστές,  Κυρίους  Κατσάρα Γιάννη, Μπακογιώργο Δημήτρη, Κουκουλέτσο Βάιο, Γαλόνη Ηλία, Παλάυρα Απόστολο και Πυργέλη Γιάννη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κου Αγοραστού Κώστα ο σύμβουλος Κος Δημότσιος Στέλιος, ο αντιδήμαρχος Τυρνάβου-Αμπελώνα Κος Κουτσοδήμος Γιώργος, ο εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού Κος Χρυσοβέργης Κώστας, η υποψήφια βουλευτής Λάρισας με τον Σύριζα  Κα Ρούλα  Σουρλατζή-Ζαχαράκη, ο νέος Δήμαρχος Τυρνάβου Κος Κόκουρας Γιάννης και ο σύμβουλος κ. Μάμμος Χρήστος.

Το Δ.Σ. και η πρόεδρος Κα Γκαγκανιάρα Κων/να συγχαίρουν τα παιδιά και τους δασκάλους για την εξαιρετική παρουσία τους καθώς και τους βοηθούς Λάκη Σάββα,  Δαλαμήτρα  Γιώργο, Γκάνια Νίκο,  Σισμάνη Γεωργία, Πολυστήρη Μαρία, Ντόβα Ειρήνη,  Μπαρούτα Νίκο,  Γκόγκα Βασίλη, Πονηρό Γιάννη, Γκάμπτσα Αστέρη,  Γκουτζουρέλα Κατερίνα, Στάρτσο Ευθύμιο και όλη την αγωνιστική  ομάδα για την πολύτιμη βοήθειά τους στην διεκπεραίωση της εκδήλωσης και για την καταπληκτική επίδειξη που έκαναν.

Καθώς επίσης και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς των αθλητών μας για την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξή τους στο σύλλογο μας καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και εύχονται σε παιδιά, γονείς και προπονητικό team, καλό καλοκαίρι.!!!!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ